thumb_350_5uu0b_sova.jpg

Cum a fost ziua voastă, oameni buni? Noi am trecut cu bine, iar dacă ne uităm la știrile despre vreme ne pregătim pentru venirea iernii adevărate. Am adunat știrile de azi și abia așteptăm să le împărtășim cu voi. 

Cu prilejul aniversării centenarului României, mureșenii vor avea parte de un program multicultural de peste 12 ore. Pe lângă tradiționala parada militară și parada portului popular, vor fi concerte în centrul municipiului, la Teatrul Național precum și programe speciale pregătite de toate instituțiile de cultură. (vezi mai mult) 

Ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Şova, a declarat, marţi, pe şantierul autostrăzii Câmpia Turzii – Ogra – Târgu Mureş, că aşteaptă ca în următoarele zile să fie deschise traficului două loturi din această autostradă. (citește materialul) 

În data de 24 noiembrie de la ora 8, în sala de sport a Colegiului Tehnic din Târnăveni a avut loc competiţia sportivă România Centenar la minifotbal şi şah, pentru asociaţiile poliţiştilor locali din Transilvania. Echipele participante au fost premiate cu diplome, cupe şi obiecte. (află detalii) 

Purtãtorul de cuvânt al Ministerului de Interne, comisarul șef Monica Dajbog a precizat în aceastã searã: “Celor care intenţionează să plece la drum în aceste zile le reamintim că trebuie să aibă autovehiculul echipat pentru circulaţia pe drumuri acoperite de zăpadă sau polei, trebuie să manifeste prudenţă la volan şi să urmeze indicaţiile poliţiştilor rutieri.” (vezi mai mult) 

Doar 80 de autobuze circulă în momentul de față pe traseele din Municipiul Tîrgu-Mureș, toate cu termenele de casare depășite, unele chiar de trei ori. (află mai mult) 

27 de doze de 5 grame și 70 de 2,5 grame este cantitatea de imunoglobulină existentă în momentul de față la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Tîrgu-Mureș. Imunoglobulina este administrată pacienților care suferă de boli autoimune, iar această cantitate este suficientă pentru a satisface solicitările de urgență, spun reprezentanții spitalului. (citește detalii) 

Ziua de 27 noiembrie a ajuns la final. Ne pregătim și de o mini-vacanță de 1 Decembrie, așa că săptămâna aceasta este una scurtă. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau