thumb_350_yl5cf_Cpt. Ciprian Caluser.jpg

Vineri, 16 mai a.c., orele 14:00, lucrătorii din cadrul Postului de Poliţie Sângeorgiu de Mureş şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Mureş, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe raza Secţiei respective, au fost sesizaţi prin serviciul unic de urgenţă 112, de către agentul de pază de la firma SC TOP ELECTRO SRL, cu privire la comiterea infracţiunii de furt. 
Numitul C. S.-M., la ieşirea din serviciu, a fost controlat de către agentul de pază al firmei iar asupra sa au fost găsite două pungi de culoare neagră în care se aflau mai multe fire de cupru, care proveneau din incinta societăţii şi pe care numitul C. S.-M. a încercat să le sustragă, ascunzându-le in papuci şi sub obiectele vestimentare pe care le purta.

A fost condus la  sediul Postului de Poliţie Sângeorgiu de Mureş, pentru continuarea cercetărilor şi întocmirea actelor premergătoare începerii urmăririi penale

Prejudiciul, în valoare de 162 lei, a fost recuperat în totalitate de către societate, iar celui în cauză i s-au întocmit actele procedurale privind constatarea infracţiunii de „furt” faptă prevăzută şi sancţionată de Cod Penal.

  • Published on May 19th, 2014
  • Mures.ro

Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau