thumb_350_gf6ks__cercetasi.jpg

Anualul bal al Crăciunului a fost organizat la Palatul Culturii, fiind prezenți peste optzeci de participanți de toate vârstele, aranjați și costumați conform temei alese, şi anume "bal venețian". Ne-am dorit să facem ceva diferit, dar să păstrăm totodată atmosfera familiară de Crăciun pe care copiii o așteptau. Un program inedit, cu recitaluri de pian, dansuri de vals și menuet, jocuri și colinde, a animat atmosfera sălii mici a Palatului, timp de aproape patru ore. Atât copiii, cât și voluntarii adulți, au fost fascinați şi atraşi în decorul de poveste, pregătind din timp dansuri şi măști frumos colorate. Moș Crăciun și cadourile sale nu au lipsit, însă probabil cele mai deosebite surprize au fost depunerile de promisiune și câștigarea eșarfelor de cercetaș de către membrii mai noi ai Centrului Local.

Nu în ultimul rând, Balul Crăciunului este ocazia acordării distincției de Cercetașul Anului, celor mai implicați membri de pe fiecare ramură de vârstă. Îi felicităm aşadar pe Larisa Ioana Dan (lupişor), Mădălina Veliche (temerar), Bianca Lixandru (explorator) și Violeta-Georgeta Popșor (voluntar adult), pentru activitatea lor din anul 2013, dar și pe domnul Mircea Moldovan, care a susținut continuu activitatea Centrului Local Tîrgu-Mureș.

Cu acest eveniment s-a încheiat un an plin de activităţi pentru cercetaşii noştri, un an deosebit, care marchează împlinirea a 100 de ani de la înfiinţarea Organizaţiei Naţionale Cercetaşii României.

Cercetăşia este... Educaţie pentru Viaţă, o Mişcare pentru Tineri, Internaţională, Deschisă tuturor, Distracţie cu un Scop, o Provocare pentru Adulţi, Voluntariat. Pentru mai multe informatii puteti accesa: https://www.facebook.com/scoutmures

  • Published on Jan 05th, 2014
  • Mures.ro

Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau