thumb_350_h32hx_poza_Taxi.jpg

La Dublin Irish Pub, se pregătește o mare petrecere de Dragobete, sărbătoarea românească a iubirii. 

Una dintre cele mai iubite trupe din România, Taxi va susține un recital la Dublin Irish Pub chiar în seara de Dragobete, pe 24 februarie. Apreciată pentru textele cu mesaj inteligent, iubită pentru numeroasele melodii cu mesaj de dragoste, majoritatea devenite hit-uri fredonate de generații diverse („Mi-e dor și doare”, „Jumătatea mea”, „Te văd în toate femeile”, „Dragostea ca o pereche de pantofi”, „Cele două cuvinte”, „NonStop”, „Ești iubibilă” etc.), aplaudată pentru piesele pline de umor și ironie, fie că se referă la viața politică, socială sau la folosirea limbii române („E criză”, „Citez din Tupac”, „Oamenii politici”, „Subtitrarea la români” etc.), trupa Taxi vine la Târgu Mureș pregătită să facă show, dornică să comunice cu fanii de aici, în atmosfera intimă și prietenoasă de la Dublin Irish Pub.

De Dragobete, Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacșu, Kerezsi Csongor și Darius Neagu sărbătoresc la Târgu Mureș


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau