thumb_350_t2kk9_cityus_6318.jpg

City'us Tîrgu-Mureș a învins de o manieră categorică în primul meci al marii finale din Liga 1 la futsal. La finalul jocului din Sala Sporturilor, tabela arăta un 4-0 pentru tîrgumureșeni dar, dacă în dreptul campionilor ar mai fi stat încă 5-6 goluri, nu ar fi mirat pe nimeni.

Un meci excelent făcut de toți cei care au intrat pe teren, excelenți pregătiți de staff-ul tehnic. Dăruire totală pentru o victorie care ne apropie acum de cel de-al 6-lea titlu din istoria clubului. Am câștigat o bătălie, dar războiul continuă. O bătălie superbă, gustată din plin de publicul spectator, care a asistat la înfruntarea celor mai bune echipe din România.

Golurile au fost înscrise de Fabio Aguiar, minutul 8, Bogdan Covaci, minutul 12, Mimi Stoica, minutul 17 și Emil Răducu, în minutul 28. În minutul 25, Rakic, de la oaspeți a fost eliminat de pe teren, după ce a primit al doilea cartonaș galben.

La prima reușită, excelent angajat în lateral dreapta de o pasă înaltă trimisă de P. Ferreira, F. Aguiar înscrie cu un șut din prima, mingea lovind parchetul și intrând la colțul lung. Peste câteva minute, Covaci, scăpat singur cu Iancu, îl învinge pe acesta cu un lob de efect. Scorul pauzei este stabilit de Mimi Stoica, tot în situație de unu la unu cu portarul advers. Chiar dacă nu am fructificat superioritatea numerică, după eliminarea lui Rakic, la doar câteva secunde după ce Timișoara a revenit în efectiv complet, Răducu punctează cu un șut plasat la colțul scurt. De partea cealaltă, adversarii s-au apropiat în puține rânduri periculos de poarta lui Carlao, apărarea funcționând excelent și în fața lui Lupu, portar-jucător. Cea mai mare ratare a oaspeților a fost o transversală spre finalul jocului.

Victorie muncită, pe deplin meritată și un avantaj psihologic înaintea confruntării din Banat.

5-ul de start al echipei noastre:

Carlao - C. Ribeiro, F. Aguiar, M. Duque, P. Ferreira.
Rezerve:
Moldovan - Ruxandari, Dobai, Tipau, M. Stoica, Gherman, Covaci, Raducu, Szocs.

Meciul al doilea este programat luni, 6 iunie, de la ora 19.30, în Sala Sporturilor Constantin Jude, din Timișoara. Dacă va fi nevoie, partida decisivă va avea loc miercuri, 8 iunie, tot de la ora 19.30 și tot la Timișoara.

Felicitări tuturor celor care au contribuit la acest succes, felicitări publicului spectator care a fost alături de echipă ! 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau