thumb_350_ki8kf_cityuscampioni6.jpg

City'us Tîrgu-Mureș este CAMPIOANA ROMÂNIEI la futsal ! Pentru a 6-a oară ! După un meci dramatic până în ultima secundă, tîrgumureșenii câștigă și al doilea joc și intră în posesia medaliilor de campioni ! Felicitări tuturor, jucătorilor, staff-ului tehnic, suporterilor pentru acest succes, poate cel mai dificil, dar și cel mai plăcut din toată istoria clubului !

Am demonstrat încă o dată, că City'us nu este doar o ECHIPĂ, este o FAMILIE ! O FAMILIE DE CAMPIONI !

Jocul din Sala Sporturilor Constantin Jude a fost cu siguranță cel mai dramatic din ultimii ani ai futsal-ului românesc. Gazdele au condus la pauză cu 1-0, după golul lui Fl. Matei, din ultimul minut al reprizei. Timișoara are deja 5 faulturi în minutul 5 al părții secunde. Iar faulturile nu se opresc aici. Emil Răducu ratează o lovitură de la 10 metri în minutul 28, mingea lovind bara din stânga. Peste alte două minute, nu îi mai lasă nicio șansă lui Giurcanu și restabilește egalitatea. Szocs Laci ne aduce în avantaj în minutul 32, după ce reia plasat, mingea venită dintr-un corner.

Ultimele minute au fost dramatice. Iar faza care a decis în mare parte câștigătoarea, cel puțin din punct de vedere psihologic, s-a petrecut în minutul 13 al reprizei. Contraatac al gazdelor, fault la centrul terenului, avantaj acordat de un arbitru, iar intervenția lui Mimi Stoica este considerată neregulamentară în postură de ultim apărător. Cartonaș roșu și lovitură liberă directă, de la marginea careului. Zeița Fortuna își întoarce privirea și spre noi și mingea nu găsește spațiul porții lui Carlao.

Iar în cele 2 minute de inferioritate, City'us a pus și a doua mână pe trofeu. Apărare impecabilă, fără gol primit, cu toate eforturile bănățenilor.

Când credeam că totul s-a terminat și ne putem bucura de un nou triumf, în ultima secundă a jocului se dictează o lovitură de la 10 metri pentru gazde, pentru un presupus henț la Fabio Aguiar. Execută Fl. Matei, dar mingea lovește bara din stânga și trofeul vine la Tîrgu-Mureș !

Felicitări tuturor celor care au obținut acest trofeu, celor care au muncit un an de zile, pentru a ridica un nou titlu de CAMPION ! City'us rămâne în ELITA futsal-ului european !

Ne vedem în UEFA FUTSAL CUP !


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau