thumb_350_y1602_AdobeStock_100563932-300x200.jpeg

Echipa Le & Le Games a făcut un parteneriat cu Puzzled Pint. Asta la însemna ca pe viitor vom avea seri de puzzle, în diverse baruri din oraș, în fiecare ai doilea marți a lunii. Aceste sesiuni vor avea exact aceleași puzzle-uri ca și peste tot în lume și exact în același timp. Atlanta, Toronto, Sydney, Montreal sau Viena sunt doar unele locații. Însă până atunci mai sunt niște teste de trecut.
Înainte de lansare se vor crea câteva pe puzzle-uri mai vechi, asta așa de încălzire. Un exemplu de problemă aveți mai jos.
Vă invităm să rezolvați problema și să vă alăturați grupurilor de creiere, adică de rezolvat puzzle-uri.
Cei care vor să fie invitați la primul eveniment și să aibă prioritate sunt rugați să scrie un mesaj pe pagina de contact de pe saitul Le & Le Games - https://lelegames.ro/contact unde vor putea să trimită și rezolvarea la problema de mai jos.

Sună telefonul, dimineața la ora 2. O voce șoptită dar și pilită se aude: Am nevoie de ajutor, vă rog, fiecare început este greoi! E prima oară cand m-am îmbătat și nu stiu unde sunt, dar știu unde trebuie să ajung. Însă văd niște caractere ciudate în jurul meu și mi-e frică să vă spun!  
- Unde trebuie să ajungeți?
Vocea: Aș dori repede, elegant, să aranjați elefantul slab, trebuie elegant,
- OK, am înteles că ați băut mai mult, dar puteți să legați două cuvinte?
Vocea: Stați, trebuie repede, acum, distrus apelantul!
- Domnule, dacă nu îmi spuneți cum să vă ajut, închid telefonul! E totuși ora 2 dimineața.
Vocea: Aranjați repede trei elefanți, imediat nu recunosc … GATA! Trimiteți taxiul repede pe adresă!
Telefonul se închide. A fost un mesaj? Sau era prea beat. Unde să trimit taxiul?

Dare to play?! Step into the playing arena!

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau