thumb_350_4x5mw_Regina Maria.jpg

Sinteza zilei revine pe mures.ro  începând de azi, 1 august, când breakingnews-ul zilei este moartea Majestății Sale, Regina Ana a României. Soţia Regelui Mihai ar fi împlinit 93 de ani pe 18 septembrie. (articol complet)

Revenim în județul Mureș unde, în această dimineață, cardul de sănătate a cauzat din nou probleme atât celor care introduc datele în sistem cât și pacienților care ar trebui să beneficieze de acest serviciu. Câte probleme va mai avea acest sistem ce pare a fi unul prost gândit încă de la început, rămâne de văzut. (detalii aici)

Și dacă tot am vorbit de acea parte a zilei, dimineața, câți dintre voi adoră acest moment, mai ales în zilele de luni? Forte puțini, cel mai probabil. Iată câteva sfaturi pentru a face aceste dimineți mai ușoare și întreaga zi să fie mai productivă: click aici

Weekendul acesta a aparținut tradițiilor de pe Valea Mureșului. Festivalul acestei văi, ajuns la cea de-a XII-a ediție a avut un line-up slăbuț în acest an. Dacă acum câțiva ani s-au scos toate produsele și “obiceiurile” care nu aveau nicio legătură cu tradiția, lumea încă așteptă tupe și artiști care să fie mai apropiate, prin stilul lor, de tradiție, de sat și de ceea ce simt oamenii din mediul rural. Poate anul viitor va fi mai bine. (articol)

Nu știm dacă din cauza Festivalului Văii Mureșului sau pur și simplu pentru că mureșenilor le place viteza, 16 șoferi au fost lăsați de polițiști fără permis în acest weekend. Controalele vor continua. (vezi detalii aici)

Pentru că suntem în zona forțelor de ordine și liniște publică, vă anunțăm că de astăzi vom avea “boboci” jandarmi în județul Mureș. Un număr de 25 subofițeri și-au început de azi activitatea, iar noi urăm mult succes în misiuni și cumpătare atunci când vine vorba despre intervenții la proteste organizate în mod democratic. (articol complet)

De la ora 18.30, ASA Tîrgu-Mureș susține a doua partidă din actuala ediție a Ligii 1 de fotbal. Mureșenii au pornit la drum cu 6 puncte penalizare și vor juca în deplasare cu CS U Craiova. (detalii aici)

Probabil că mulți dintre cei care nu au norocul să lucreze zi de zi într-un birou cu aer condiționat au simțit pe pielea lor canicula de azi. Cum va fi vremea în următoarele zile, află aici.

Cam asta a fost pentru azi. Ne “citim” și mâine cu alte știri proaspete din Mureș. Numai de bine!  

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau