thumb_350_9cnkd_rio2016.jpg

Fotbal, Rio, Untold și foarte multă căldură. Așa vrem noi să descriem începutul de weekend și întreaga zi de 5 august. Salutare, națiune! Înainte să fugim la Untold (pentru că Mureșul a pierdut de mult Peninsula), facem lista cu ceea ce s-a întâmplat azi în oraș. Începem? 

Jocurile Olimpice 2016- un nou motiv pentru bărbați să stea mai mult la bere? Să sperăm că așa va fi. De azi încep JO 2016, iar organizatorii au anunțat că aproximativ 3 miliarde de oameni vor urmări la TV deschiderea grandioasă a evenimentului. 10.500 de sportivi din 206 de naţiuni şi o echipă formată din refugiaţi sunt în Brazilia pentru a concura în 28 de sporturi. Sună interesant? (află toate datele despre JO 2016)

Jandarmii vin la Trans Sil. Nu pentru a ridica pe cineva. 50 de jandarmi vor asigura liniștea și ordinea publică la meciul ASA Târgu-Mureș-CSMS Iași. Cum va arăta scorul meciului de azi? Face cineva un pronostic? (detalii aici)

Ne așteaptă 3 zile de caniculă cu temperaturi cuprinse între 35-37 de grade. Credem că e cazul să fugim la mare, la piscină, la ștrand sau la pădure. Scapă cine poate...de căldură. (prognoza pentru weekend)

Cu siguranță în acest weekend Clujul devine capitala țării. Fără sediul unei instituții mari, fără Președinție, fără Parlament, dar cu multă distracție, oameni dornici de aventură, artiști buni și muzică de calitate. Simplu, UNTOLD.(articol complet

44.000 de țigări au fost găsite de polițiști în urma unor percheziții care au avut loc azi în județul Mureș. Care e povestea din spatele unei afaceri care nu a ținut cont de lege, aflați AICI. 

19.000 de lei. Aceasta este valoarea amenzilor aplicate de către Inspectoratul Teritorial de Muncă angajatorilor care nu își respectă și protejează angajații. (vezi detalii

Bătălia din domeniul mașinilor electrice se dă la categorii din ce în ce mai grele. Mercedes-Benz va lansa o întreagă gamă de vehicule electrice, până în 2020, care să concureze cu BMW și Tesla Motors. Dezvoltarea întră în linie dreaptă pe acest segment și nu vor trece mulți ani până când mașina electrică va deveni o obișnuință și pe străzile noastre.(articol complet

Am încheiat Sinteza pe această săptămână. Vă mulțumim pentru reacții și păreri. Așteptăm propuneri de subiecte, poze și idei noi din târgul în care trăim. Ne “citim” luni. Numai de bine! 
 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau