thumb_350_dil7p_Atletico-Textila-Fete-ASA.jpg

Dezamagiti de atitudinea antrenorilor de Liga 1, cei de la ASA au decis sa aduca un specialist adevarat care a demonstrat ca din analfabeti, picioare de lemn si burtosi poate sa faca fotbalisti competitivi. Astfel l-au contactat pe Traian, de la Atletico Textila. Acum 20 de ani el a fost jucător pentru Atletico Textila și tot atunci a avut o întâlnire cu Pusa, dar nu a fost lăsat să joace. A ales sa bata mingea pe maidan o perioada, dupa care, in lipsa unor contracte, s-a făcut antrenor.

Intrebat de ce a acceptat postul de antrenor, in conditiile in care este deja cunoscut ca dupa 2-3-4 etape poate pleca, acesta a declarat:
“Pai, despre ce vorbim? Uitati-va la jucatorii actuali! Cu ce difera de ai mei, de la Atletico? Dau cu stingul in dreptul, se aseaza pe teren exact asa cum asezi niste bolovani intr-o remorca, unii au intrat si pe pile, cunostiinte! In asa conditii, ma simt la mine acasa! Care decarteaza mai mult, joaca, care nu, sta pe banca si imi desface seminte, ca stiti, imi place sa mananc seminte pe timpul meciului. Numai asa am randament!”

Auzind declaratia noului antrenor, analistii au declarat ca acesta are toate atuurile si conditiile necesare pentru a cladi o echipa solida. "A demonstrat ca poate sa faca jucatori chiar si din niste antitalente, chiar daca de multe ori ii arunca in teren si pe cei accidentati. Asa ca din punctul de vedere al banilor e mai bine. De ce? Pentru ca lotul se poate reduce la 11 persoane, iar accidentatii vor fi nevoiti sa joace pana la epuizare sau pana la moarte." a declarat Aladin Mingescu, expert in futbologie. 

Noi concluzionam: Cum "dreac" sa nu te dedici unei echipe care moare pe teren? Hai ASA! Un nume. O traditie! Victorie! Pana la moarte...pe bune!

Acest articol trateaza subiectele de mai sus in gluma ... Va sfatuim sa faceti la fel!  


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau