thumb_350_1yoqh_valearece646x404.jpg

Inovatie de sezon: O agentie de turism din Tg Mures organizeaza sejururi in Valea Rece. Aceasta si-a dat seama ca turistii cauta locatiile reci, iar Valea Rece deja o are si in nume, dar nu numai. Oamenii de acolo chiar daca par primitori, vor fi foarte reci atunci cand ii vei intreba de ce ti-au “ciordit” banii. Un lucru important este ca Politia Locala va asigura securitatea locuitorilor din Valea rece.
Oricum, pretul pentru un sejur este de 100 de EUR plus ceea ce mai duci cu tine, iar doritorii vor avea sansa sa doarma langa cal, in sufragerie, sa participe la curse de “adunat pet-uri de plastic” si vor face un internship de 3 zile cu tema: "Perspectivele ciordelii din autobuz in antagonie cu furtul de oglinzi auto". Pentru ca lista de inscriere este in crestere, departajarile se fac prin cateva probe-fulger ca vorbitul cat mai galagios in public, scuipatul de seminte in Centru si gasirea unui obiect la alegere in ghena de gunoi.

Oricum, un lucru este sigur, intri pe riscul tau, iesi daca ai lasat acolo tot! Insa senzatia care o sa o aveti dupa ce povestiti nepotilor, e priceless!

Acest articol trateaza subiectele de mai sus in gluma ... Va sfatuim sa faceti la fel! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau