thumb_350_b1ceh_cluburi-si-baruri-bucurestene-care-intampina-toamna-intr-un-nou-decor_size1.jpg

Tîrgu-Mureșul va fi orașul pilot pentru un nou proiect al Patriarhiei. Deoarece banii se adună greu pentru Catedrala Mântuirii Neamului, iar politicienii se întrec în zgârcenie când vine vorba de un ajutor dat divinității, clericii au decis să amplaseze cutii de donații în baruri, discoteci și cluburi de streaptease. 

“Mizăm pe latura emoțional-afectivă ce iese la iveală atunci când alcoolul umple ficații creștinilor. Ne gândim că mulți vor dori să se căiască înainte să fie mahmuri, așa că o donație pentru Catedrală poate fi varianta cea mai bună de a fi iertați pentru păcatele comise. Ca să nu mai vorbim de angajatele cluburilor de noapte și clienții acestora. Pe lângă o șampanie, clientul va da un ban și pentru Catedrală” a declarat Pompiliu Prefericescu, preot coordonator al campaniei “Cu berea-n gât, dar împăcat cu Domnul”. 

Mai mult, Guvernul va da o Ordonanță de Urgență prin care îi va oblige pe toți barmanii, chelnerii și ospatarii să doneze ciubucul pentru finalizarea lucrărilor la Catedrală. În loc de bon, cei care își donează ciubucul vor primi rugăciuni și o vorbă bună “acolo Sus”, după cum afirmă preoții de la București. 
În lunile următoare se vor căuta și alte locații ale cutiilor de donații precum intrarea în cartierul Valea Rece, Piața de Vechituri, cartierul Apalina din Reghin și căminele sociale în care persoanele fără adăpost primesc o masă caldă.

Acest articol trateaza subiectele de mai sus in gluma ... Va sfatuim sa faceti la fel!


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau