thumb_350_n4lsl_Radar Viteza.jpg

A fost odată ca niciodată...ne scuzați, am ratat începutul. Eliberăm Sinteza de azi, 19 august, cu știri proaspete de pe meleaguri mureșene. Nu e nevoie să vă mai anunțăm că a început weekendul, că e liber la distracție, relaxare și activități de bunăstare trupească și sufletească. Pentru cei care lucrează, avem un simplu Spor la Treburi

2400 de kilograme de fructe și legume au fost confiscate de polițiștii mureșeni dintr-o autoutilitară, pe raza localității Sângeorgiu de Mureș. Șoferul nu a putut să prezinte o dovadă a provenienței bunurilor, așa că acestea i-au fost luate. Dacă s-ar întâmpla același lucru și cu averile dobândite ilegal, credem că în România alta ar fi situația economică. (articol complet)

Și pentru că suntem la capitolul “Certați cu legea” vă prezentăm un caz atipic de furt. Ei bine, un mureșean a furat un excavator. Nu a fost o urmărire ca în filme însă noi spunem că povestea este una interesantă. (articol complet)

Din 124 de persoane care au fost incluse în programul de tratament revoluționar fără interferon al Hepatitei virale de tip C, program care a debutat și la Tîrgu-Mureș la sfârșitul anului trecut, există confirmarea de vindecare a 21 de pacienți. (află toate detaliile)

S-a dat start Zilelor municipiului Târnăveni. Organizatorii au venit în acest an cu o serie de evenimente împrumutate din marile festivaluri care se organizează în București, Cluj sau Timișoara. Programul este unul atractiv. (vezi programul complet)

Global Village, duminică, la Platoul Cornești. Acesta este un eveniment organizat de AIESEC Mureș cu sprijin din partea Universității Cultural Științifice. Evenimentul se află la prima ediție și este dedicat studenților și tinerilor care vor să se implice în mod activ în dezvoltarea societății. (află mai multe detalii) 

Baza Turistică “Mureșul” va găzdui Tabăra Națională de Muzică Vocal-Instrumentală, între 22 și 28 august. Cursurile de pregătire interactive, practice și teoretice, vor fi frecventate de către 70 de copii din întreaga țară. (articol complet)

ATENȚIE LA VITEZĂ! Și vorbim foarte serios. Timp de o săptămână, în perioada 22-28 august, sub coordonarea Organizaţiei Europene a Poliţiilor Rutiere – Tispol – se derulează o acţiune concertată, denumită generic „SPEED”. Acţiunea îşi propune desfăşurarea de acţiuni ample, tematice, cu accent pe monitorizarea vitezei, având în vedere faptul că viteza neregulamentară ocupă primul loc în ierarhia cauzelor generatoare de accidente rutier grave. (află detalii) 

Ești dezordonat, te pui să dormi foarte târziu și înjuri mult? Există șanse foarte mari să fii un om inteligent. De data aceasta nu cercetătorii britanici au făcut descoperirea, ci americanii. (articol complet) 

Cu mirosul mării în nas și cu gânduri însorite, noi vă urăm weekend plăcut! Ne citim și luni. Sănătate și Like-uri la toată lumea! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau