thumb_350_eo58r_taxe_noi.JPG

Camerele de evadare au devenit o adevarata moda. Temele sunt dintre cele mai diferite: poti fi un spion care lupta pentru tara,  poti juca rolul unui criptograf sau trebuie sa dezactivezi un calculator. Acestea sunt doar cateva dintre cele mai populare teme de EscapeRoom. 

“Rata de evadare dintr-o camera de acest gen este undeva la 13-17%”, afirma unul dintre proprietari. “Sunt diverse nivele de greutate, de la camere usoare la foarte grele, chiar si la cele grele, din 10 grupuri sigur ies 1-2 persoane”, mai spune acesta. 

Suparati ca au concurenta, reprezentantii Primariei au dat un comunicat, prin care afirma in mod clar si raspicat: “Rata de evadare din institutia noastra este sub 1%. La noi e intr-adevar greu sa scapi. Daca vedem ca ai primit hartia care ar ajuta sa iesi din birouri, iti mai adaugam 1-2 sau cate hartii va fi nevoie pentru a fi siguri ca detinem titlul de cea mai grea camera de evadare din oras!” a declarat femeia de serviciu de la etajul 1. Asta pentru ca la etajul 2 e deja o alta persoana. Ca sa nu o poti pacalii si sa evadezi. 

Am incercat si noi camera de evadare, ca sa ne convingem ca e intr-adevar una de nivel inalt de dificultate. Primele ore au trecut usor. Dupa 3 hartii am vizitat 6 birouri.  Dar asta nu e totul. Dupa alte 2 hartii am dormit 3 nopti in locatie si i-am suplinit cu brio pe gardienii publici. Intr-un final am iesit. Ulterior am aflat ca am avut de-a face cu niste hartii usor de obtinut. Cele mai grele nivele sunt la constructii pentru ca e aproape imposibil sa le escaladezi. 

Va lasam si pe voi! Trebuie neaparat sa incercati deoarece e un joc al nervilor si al distractiei in acelasi timp, cum ar zice vorba...“Fuge cine scapa!

Acest articol trateaza subiectele de mai sus in gluma ... Va sfatuim sa faceti la fel!


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau