thumb_350_brqic_grupe UEFA.jpg

Bun găsit tuturor la Sinteza Zilei din 26 august. Este vineri și marcăm ultimul weekend din vara calendaristică a acestui an. Pentru că mulți dintre voi se pregătesc de două zile de relaxare, facem o scurtă listă a știrilor din județ. 

5 tineri mureșeni sunt cercetați de Poliție pentru tâlhărie. Din cercetări a reieşit că în cursul nopţii, la sediul unei societăţi din Albeşti, cinci persoane necunoscute au intrat în incinta societății, iar pe paznicul de serviciu l-au agresat fizic şi l-au imobilizat. (articol complet) 

Restricții de drum. Este ultimul sfârşit de săptămână din acest sezon estival cu restricţii de trafic greu pe Autostrada Soarelui şi pe DN 39 Agigea-Mangalia. De la ora 12 până la ora 24, camioanele cu mărfuri neperisabile au interzis pe Autostrada Soarelui spre litoral, iar pe DN 39 restricţia se aplică de la prânz până la ora 22, pe ambele sensuri de circulaţie. (vezi știrea) 

Eroii de război căzuți pe câmpul de luptă au fost comemorați astăzi, când s-a marcat centenarul Primului Război Mondial. Cum s-a desfășurat evenimentul și care sunt declarațiile veteranilor de război, află AICI. 

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a declarat că, în caz de cutremur, există riscuri inclusiv pentru clădirile serviciilor de ambulanță și ale inspectoratelor pentru situații de urgență și a dat exemplul hangarelor pentru misiunile aeromedicale. (citește articolul complet) 

Specializarea Educație fizică și sportivă din cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Târgu-Mureș încă mai are locuri neocupate pentru următorul an universitar. Locurile vor fi scoase la concurs în sesiunea de admitere din toamnă. (vezi anunțul) 

Steaua și Astra Giurgiu și-au aflat adversarele din grupele Europa League. Steaua a avut parte de o tragere la sorți destul de favorabilă, cu o singură echipă de top, Villarreal, în timp ce Astra se află într-o grupă mult mai echilibrată. (află aici grupele) 

Turneul de fotbal Eon-Kinder va avea loc în perioada 28 august – 9 septembrie, cu participarea a peste 100 de echipe de copii născuți între 2002 și 2009. Vor participa peste 1500 de copii de la 50 de cluburi din 20 de județe și municipiul București, precum și din Cehia. (articol complet) 

Cu Sinteza Zilei la final, declarăm oficial deschis ultimul weekend al acestei veri așa că îndemnul nostru e acela de a vă relaxa și a vă bucura de două zile cu soare. În cazul în care nu plecați din oraș, pe site-ul nostru veți găsi cele mai importante evenimente care au loc în acest weekend. Să aveți un sfârșit de săptămână cât mai plăcut! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau