thumb_350_evu32_salubriserv.jpg

Observand ca pisicile nu au de mancare si ca oamenii nu vor sa le ajute in nici un fel, compania Salubriserv a decis sa faca ceva in acest sens.
Astfel a plasat tomberoane de gunoi in diverse cartiere ale orasului, care au gauri in partea de jos tocmai pentru ca pisicile sa se poata servi in voie. 

“Suntem iubitori de animale. Vom plasa si mai multe tomberoane gaurite in cartiere, ba mai mult, vom lasa si resturi de mincare. Nu putem sa lasam fara hrana animalele parasite. Ne gandim ca pe viitor sa facem un contract si cu o firma care produce hrana pentru animale, dar vrem sa fim siguri ca aceasta hrana este necomestibila pentru oameni. Deja am avut semnale ca unii cersetori se baga in tomberoane si consuma hrana pisicilor si a cainilor. Nu putem tolera acest lucru, doarece animalele nu pot sa isi procure singure hrana, iar oamenii pot.” - declara purtatorul de cuvant si de matura de la Salubriserv, Harry Plotter.

Am intrebat si locatarii zonelor “afectate”. Acestia isi impart opiniile.

“Da, e un lucru bun. De fapt simt ca eu le dau de mancare, pentru ca platesc pentru servicii de calitate. Nici nu credeam ca pot plati doua servicii, la acelasi pret.”

“Ce treaba este asta domnu’ reporter? Pai ascult eu cum pisicile noapte si-o trag, de ureche? Pai daca ati auzi zgomotul infernal produs de pisici. Cu latratul cainilor eram obisnuit, acesta macar are putere, dar mieunatul pisicilor ma termina. Am facut deja programare la un coafor, ca mi se face parul maciuca!”

E bine, sau rau? Nu stim, dar stim ca mizeria de langa containere sunt sursa de … of, nu mai continuam


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau