thumb_350_5jxb7_streesftbl.jpg

Salutare, dragi cititori din online. Ne bucurăm să luăm contact cu voi într-o nouă săptămână. Acum că a trecut weekendul și fiecare s-a întors la treburile sale, pornim la drum cu o nouă Sinteză a Zilei

Un Terra Nova a fost declarat cel mai frumos câine al competiției Dracula Dog Show, eveniment care s-a desfășurat la Târgu-Mureș în weekendul ce tocmai s-a încheiat. Câinele are 5 ani și este din Ungaria. (articol complet)
Avem doar câțiva metri de piste pentru bicicliști în Târgu-Mureș, însă municipalitatea are în plan să amenajeze astfel de trasee în întregul județ. Cui aparține această propunere și cum arată întregul plan, aflați AICI

Premieră în acest weekend. Streetball la Târgu-Mureș. În Piaţa Teatrului a avut loc în premieră pentru judeţul Mureş un turneu de fotbal de stradă. E.ON, Poliţia Locală, Primăria Târgu Mureş şi presa mureşeană au arătat că fotbalul nu are limite. (vezi galerie foto) 

Cursele cu atelaje trase de cai vin din nou la Târgu-Mureș. Între 9 și 11 septembrie, la Clubul Hipic Romsilva, va avea loc Concursul Internațional de Atelaje trase de doi cai. (articol complet)

Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş a anunţat că din a doua parte a lunii septembrie va organiza admitere pentru Masteratul Sănătatea Reproducerii Umane (SRU), cel mai nou program de studii aprobat de ARACIS, pentru profesionalizarea asistenţilor medicali şi a moaşelor. (articol complet)

Doctorul Raed Arafat, fondatorul SMURD în România a dat un răspuns amplu pe o rețea de socializare tuturor celor care l-au atacat deschis în ultima perioadă. Reacția vine după ce Arafat și sistemul creat de acesta are parte de tot mai multe critici. (articol complet)

Echipa feminină de popice Electromureş Romgaz Tg.Mureş, campioana naţională en-titre, a început cu dreptul noul sezon rezervat senioarelor, obţinând o victorie scontată, pe teren propriu, în faţa formaţiei Rapid Bucureşti, într-un meci din prima etapă. (articol complet)

Sala Sporturilor din Tg.Mureș va găzdui sâmbătă, 10 septembrie, cea de-a 6-a ediție a Cupei TT Concept Adial la tenis de masă. Competiția este rezervată amatorilor, dar și foștilor sportivi de performanță și face parte din cadrul circuitului Amatur. (vezi detalii) 

Vreme caldă și ploi locale în prima jumătate a lunii septembrie. În Transilvania, regimul termic nu va avea variații semnificative în intervalul 5 — 14 septembrie, interval în decursul căruia maximele diurne vor fi de 27 — 28 de grade, iar minimele nocturne de 12 — 13 grade. (vezi prognoza) 

Am ajuns la final cu Sinteza Zilei și putem spune că weekendul trecut a fost unul plin de agitație, atât în oraș cât și în județ. Încă mai e vreme frumoasă și ne așteptăm și la alte evenimente care să ne facă să ieșim din casă și să fim mândri de orașul nostru. Salutări tuturor! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau