thumb_350_qazzk_Sinteza 9 sept.jpg

Bun găsit! Venim în fața voastră cu o nouă sinteză a zilei, iar știrile de azi anunță evenimente dintre cele mai diverse. Să pornim la drum!

A xv-a ediţie a Jocurilor Paralimpice a început în 7 septembrie la Rio de Janiero. În prima zi reprezentantul României, Alex Bologa a cucerit prima medalie olimpică.Clujeanul Alex Bologa antrenat de Gergely Tamás, în categoria de 60 kg a celor cu deficienţe de vedere,  în 20 de secunde l-a învins cu judo ippon pe uruguayanul Henry Borges. (articol complet)

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, anunţă astăzi că a îmbunătăţit popularul produs WIZZ Flex pentru a veni în întâmpinarea clienţilor. (articol complet)

După Concertul inaugural a noii stagiuni a Operei Maghiare din Cluj, sub egida ideii lui Béla Bartók ,,Numai din izvor curat”  în Sala Mare a Palatului Culturii din Tîrgu Mureş  în seara aceasta a fost reluat Concertul Vocal Simfonic Extraordinar al Filarmonicii Naţionale Ungare. (vezi detalii)

Sâmbătă vremea se va menţine deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare îndeosebi în sud-vestul ţării şi la munte, unde, mai ales spre seară şi la începutul nopţii, pe arii restrânse vor fi averse şi descărcări electrice. (vezi prognoza meteo) 

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au admis, vineri, contestaţia depusă de procurorii DIICOT la decizia Curţii de Apel Bucureşti prin care cei trei români din dosarul „Sky News" erau plasaţi sub control judiciar, astfel că aceştia rămân în arest preventiv până pe 10 octombrie 2016. (citește mai mult)

240 de târgumureșeni rămân fără apă de luni. Decizia Companiei Aquaserv vine ca urmare a datoriilor de aproape 500 de mii de lei. Dintre restanțieri, 224 sunt persoane fizice, iar 20 sunt agenți economici. (află detalii) 

Proaspăt calificată în semifinalele Cupei Ligii, ASA Tg.Mureș primește luni, 12 septembrie, vizita lui Dinamo București, una dintre principalele candidate la titlu în actuala stagiune. (articol complet)

Încheiem Sinteza Zilei cu invitația de a distribui acest articol și prietenilor voștri. Așteptăm părerile voastre pe Facebook sau site-ul nostru. Toate bune! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau