thumb_350_ak1i7_mass.jpg

Sinteza Zilei e acel articol pe care îl citești când nu ai timp să cauți pe internet sau să răsfoiești ziare. Asta pentru că noi adunăm cele mai importante știri, zi de zi, pentru tine. Începe Sinteza Zilei din16 septembrie. 

Dorin Florea, primarul municipiului Târgu-Mureș și Maria Cioban, secretar al municipiului la data comiterii faptei, au fost trimiși în judecată de procurorii DNA. (vezi detalii) 

Odată cu venirea toamnei revine și a doua ediție a Critical Mass din acest an, duminică în data de 18 septembrie între orele 14:30 și 20:00. Acest eveniment va cuprinde toate activitățile din ziua respectivă, vor fi 3 activități diferite, fiecare având o descriere mai complexă și cu eveniment propriu. (află programul) 

Primăria municipiului Tîrgu Mureş, prin serviciul public Administraţia Complexului de Agrement şi Sport „Mureşul”, informează pe toţi cei interesaţi că, începând din data de 15 septembrie 2016, s-a redeschis Bazinul olimpic acoperit cu balon presostatic. (articol complet)

Sala Mare a Palatului Culturii a găzduit ieri un concert simfonic extraordinar oferit de Filarmonica de Stat Tîrgu Mureş în colaborare cu Ambasada Japoniei, „Kumamoto Association”  şi Liceul Vocaţional de Artă Tîrgu Mureş.(articol complet)

În urma licitaţiei organizate pentru ”Delegarea operării şi administrării depozitului de deşeuri nepericuloase de la Sînpaul şi efectuarea transportului deşeurilor de la staţiile de transfer Rîciu, Târnăveni si Bălăuşeri şi a reziduurilor de la staţiile de sortare Acăţari, Rîciu, Târnăveni şi Bălăuşeri la depozitul Sînpaul”, Consiliul Judeţean Mureş în data de 13 septembrie a desemnat câştigător Asocierea SC Iridex Group Import Export SRL – SC Servicii Salubritate Bucureşti SA. (vezi detalii) 

Teatrul Ariel a fost invitat să participe la Festivalul Internaţional de Teatru pentru copii Subotica (Serbia), cu spectacolul Prinţesa Turandot, un basm teatral de Traian Savinescu, regia Traian Savinescu, între 26 şi 29 septembrie. (articol complet)

Ambasadorul Japoniei în România, Kisaburo Ishii, a declarat vineri, la finalul întrevederii avute cu prefectul judeţului Mureş, Lucian Goga, că România este atractivă pentru investitorii japonezi în special prin nivelul de educaţie foarte ridicat, cunoştinţele IT şi prin faptul că în zonele multietnice românii vorbesc multe limbi străine. (articol complet)

Antrenorul formației ASA Târgu Mureş, Dan Alexa, a fost trimis în tribune spre finalul jocului cu Dinamo, de către centralul partidei. Întrunită astăzi, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis suspendarea antrenorului pentru următoarele 2 jocuri. (articol complet)

Formaţia din Republica Moldova Carla’s Dreams a reuşit să obţină premiul pentru Cel mai bun grup, Cel mai dorit artist, patru premii pentru hit-ul ‘Te rog’ şi premiul Best Youtube pentru piesa ‘Sub pielea mea’. (vezi detalii) 

Încheiem aici o nouă săptămână cu noutăți din viața județului. Și voi puteți să ne semnalați întâmplări interesante. Așteptăm poze, filmări și povești cu priză la public pe site-ul nostru sau pe pagina de Facebook. Numai de bine!

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau