thumb_350_64xcv_sovata.jpg

De azi simțim cu adevărat că vine toamna. Salutare, tuturor cititorilor Mures.ro, sperăm că ați avut un weekend reușit și nu resimțiți începutul unei noi săptămâni. Începem Sinteza Zilei- 19 septembrie

Zeci de mii de turiști s-au bucurat și în această vară de stațiunea Sovata. Gradul de ocupare a fost, în lunile de vară, de 100%. Aproximativ 80% dintre cei care au mers la Sovata sunt din România, restul provenind din Moldova, Ungaria și Germania. (află detalii) 

Trenulețul Tomy își modifică programul. Acest simbol al municipiului Tîrgu-Mureș stă la dispoziția celor interesați în fiecare zi. (vezi programul) 

Tarifele de salubrizare vor fi reduse. Asta după ce Tribunalul Mureș a anulat o Hotărâre a Consiliului Local. (află întreaga poveste a prețului pe gunoi) 

Cum scăpăm de astenia de toamnă? Prin sport. Specialiștii recomandă o nutriție echilibrată și exerciții fizice pentru a scăpa de starea de oboseală și melancolie. (vezi sfaturile) 

Municipiul Tîrgu – Mureş aduce la cunoştinţa solicitanţilor de locuinţe sociale şi cu chirie fond de stat că în perioada 15 septembrie – 15 octombrie 2016, se pot face înscrieri pentru listele solicitanţilor de locuinţe pentru anul 2017. (articol complet)

ASA-Pandurii- 0-1. Șutul deviat de Belu în propria poartă a schimbat singura dată tabela stadionului din Tr. Severin. O clipă de neatenție în apărarea noastră, la o fază la care nici gazdele nu se gândeau că ar urma o fază periculoasă de poartă, a fost de ajuns pentru a păstra cele 3 puncte pe malul Dunării. (articol complet)

În cadrul celui mai important eveniment dedicat transportului urban durabil în acest an campania pune accentul pe Mobilitatea inteligentă și durabilă cu sloganul: „Mobilitate Inteligentă. Economie Puternică”. (vezi imagini) 

Mâine vremea continuă să se răcească. Cerul va fi mai mult noros şi pe arii extinse se vor semnala ploi ce pot avea şi caracter de aversã. În zona montanã precipitaţiile vor fi şi mixte. (citește mai mult) 

Echipe de medici din Tg.Mureș și București au prelevat, sâmbătă, mai multe organe de la un donator aflat în moarte cerebrală. Este vorba despre un bărbat de 32 de ani, care era internat în Secţia Clinică ATI. (află detalii) 

Am ajuns la finalul Sintezei și vă dorim o seară de luni cât mai liniștită. Nu uitați să fiți informați și să ne transmiteți informații, poze sau filmări interesante din oraș și județ. Până mâine, când revenim cu o nouă doză de știri, vă dorim toate cele bune. Like and Share! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau