thumb_350_vcf66_par baloane.jpg

Miercuri, 21 septembrie, Sinteza Zilei vă aduce o nouă zi plină de știri din județul Mureș. Numai de bine, dragi mureșeni! Să vedem cum arată lista știrilor de astăzi! 

Parada Baloanelor cu aer cald revine în Mureș. Organizatorii respectă tradiția și pregătesc cea de-a 11-a ediție a acestui eveniment. Peste 25 de echipaje din țară și din străinătate și-au anunțat prezența la Câmpul Cetății în perioada 23-25 septembrie. (articol complet)

În săptămâna 12 – 18 septembrie, Serviciul Rutier Mureş, a desfăşurat, la nivel judeţean, o acţiune de verificare a participanţilor la trafic cu privire la portul regulamentar al centurii de siguranţă. (vezi rezultatele) 

Câți mai votăm? Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a transmis Biroului Electoral Central, în data de 17 septembrie 2016, numărul alegătorilor înscrişi în Registrul electoral – inclusiv cetățenii care vor împlini 18 ani până la data de 11 decembrie 2016. (articol complet)

Târgumureșenii prezenți, marți după-amiază, în centrul orașului, au putut asista la o demostrație de scrimă în aer liber, susținută de două dintre cele mai de perspectivă spadasine ale României, Alexandra Predescu și Schlier Zsuzsana. (citește mai mult)

Clubul Sportiv Universitar Târgu-Mureș și Centrul Național de Excelență Târgu-Mureș organizează, în perioada 27 septembrie-1 octombrie, cea de-a 11-a ediție a turneului feminin de volei „Cupa Ardealul”. (articol complet)

Cluburile Rotary din Tîrgu Mureș continuă și în 2016 proiectul care îşi propune să încurajeze populaţia să facă mişcare ca mijloc de prevenţie a bolilor cardiovasculare, cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii. (articol complet)

A început școala, prin urmare e nevoie de clasica adeverință de început de an școlar de la medicul de familie pentru ora de sport. Toate școlile solicită acest lucru, an de an, de la aceiași elevi, motiv pentru care după 15 septembrie cabinetele medicilor de familie sunt blocate. (articol complet)

Actorii George Mihăiță, Vladimir Găitan și Ileana Popovici vor fi răsplătiți cu Premiul pentru întreaga carieră la cea de-a patra ediție a TIFF Mureș. Este o distincție oferită în semn de recunoștință și apreciere pentru activitatea lor artistică din ultimele decenii, prin care au le-au oferit milioanelor de spectatori din sălile de cinema și teatru momente de bucurie și emoție. (vezi detalii) 

Deşi valorile termice diurne vor marca o creştere în majoritatea regiunilor, acestea vor continua zilele următoare să se menţină mai coborâte decât cele climatologic specifice acestei perioade. (vezi prognoza) 

Încheiem Sinteza Zilei cu invitația de a distribui acest articol și prietenilor voștri. Așteptăm părerile voastre pe Facebook sau site-ul nostru. Toate bune! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau