thumb_350_4lvfg_city-3.jpg

Salutări tuturor cititorilor din online. E o nouă zi și Mures.ro vine cu Sinteza Zilei, rubrica ce vă pune la curent cu tot ceea ce s-a întâmplat nou pe parcursul zilei în județ. Nu uitați, așteptăm comentariile voastre pe marginea subiectelor.

Sindicaliștii din Mureș vor picheta Palatul Parlamentului. Decizia a fost luată astăzi în cadrul unei ședințe a Uniunii Județene Sanitas pe tema participării la acțiunile de protest demarate de sindicaliști joia trecută. (articol complet) 

Noul purtător de cuvânt al Ministerului Sănătății, Valentin Popescu, a declarat că legea vaccinării se află pe circuitul de avizări iar în perioada următoare ea va fi pusă în dezbatere publică, însă nu a putut preciza dacă va fi introdusă obligativitatea vaccinării. (vezi detalii)

Două Asociaţii ale Producătorilor de Medicamente solicită Guvernului să ia în considerare eliminarea taxei clawback, concomitent cu o politică de preţuri ‘raţională’ şi ‘predictibilă’. (articol complet) 

Al zecelea transplant cardiac efectuat la IUBCvT Tîrgu Mureş în acest an. Cel care a beneficiat de această intervenţie este un pacient în vârstă de 46 de ani, din Bucureşti, aflat într-o stare avansată de insuficienţă cardiacă. (vezi detalii) 

Ministerul Sanatatii anunta ca este oficial EPIDEMIE de rujeola. Cel putin doi copii au murit din cauza bolii. Campaniile anti-vaccinare ar fi dus la declansarea unei epidemii grave, sugereaza ministerul Sanatatii. (citește mai mult) 

Spectacolul TIHNA /A NYUGALOM de Bartis Attila, montat de Radu Afrim la Teatrul Naţional Târgu-Mureş, Compania Tompa Miklós, se bucură în continuare de un succes covârşitor. (articol complet)

Mimi Stoica și Bogdan Covaci, componenți ai lotului campioanei României, City’us Tîrgu Mureș, au fost convocați la lotul național, pentru un stagiu de pregătire găzduit de Cheile Grădiștei, în perioada 19-23 septembrie. (vezi detalii) 

Dragi cititori, am ajuns la finalul zilei de 22 septembrie. Nu uitați de Share și Like pentru ca și prietenii voștri să fie informați. Așteptăm comentariile voastre despre știrile de astăzi pe site și Facebook.

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau