thumb_350_xjlf7_pensionari_56910300.jpg

Like-uri pentru toți cititorii din online! Începem Sinteza Zilei de 23 septembrie cu cele mai bune știri din județul Mureș. Mures.ro vă oferă în fiecare zi o listă cu evenimentele principale, iar provocarea pentru voi este să ne spuneți ce părere aveți despre acestea.

Patronul unei firme de amanet din Târgu Mureş a fost reţinut de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş în urma unor percheziţii efectuate într-un dosar de evaziune fiscală, fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, pentru operaţiuni ilegale cu maşini amanetate. (articol complet)

Examenul anunţat pe 12 octombrie pentru ocuparea posturilor de director şi directori adjunct în grădiniţele şi şcolile mureşene este atacat din toate părţile. Intenţia ministrului Mircea Dumitru era ca la examen să primeze exclusiv criteriile profesionale, fără amestecul politicului.(vezi detalii)

POL va participa la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, în formula simplă, fără a încheia vreo alianță politică sau electorală. Ieri a fost prezentat și dezbătut textul unui program politic, care va fi supus la vot. (citește mai mult)

Pensionarii mureșeni fac tot mai multe împrumuturi. Ei apelează la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Tîrgu-Mureș inclusiv pentru perioada sezonului rece. (articol complet)

În Mureş, aproape 200 de cazuri de rujeolă au fost confirmate de la începutul anului. Acestea au fost înregistrate în rândul copiilor care au între unu şi cinci ani, în toate zonele judeţului, dar în număr mai mare în comunităţile defavorizate.(citește mai mult)

ASA a pierdut. “Roș-albaștrii “ au suferit, joi seara, o nouă înfrângere în Liga I, fiind învinși, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 de Astra Giurgiu. Campioana en-titre, care, per ansamblu, a dominat jocul, având o posesie mai bună, s-a impus prin golurile marcate de Denis Alibec, în minutul 45 și Daniel Florea, în minutul 90+2. (vezi detalii)

Brandul românesc de arte marțiale ARMURA, în parteneriat cu Gombos Martial Arts, organizează in zilele de 15 și 16 octombrie 2016, la Sala Sporturilor din Tîrgu-Mureș, editia a III-a a Cupei ARMURA la kickbox. (articol complet)

Încheiem aici o nouă săptămână cu mulțumirile de rigoare pentru interesul acordat. Nu uitați de Like și Share pentru ca și alți mureșeni să fie la curent cu ceea ce se întâmplă în județ. Pace și prietenie!

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau