thumb_350_tjldz_Screen Shot 2016-09-26 at 22.56.56.png

Stirea cu viespile gigant a ajuns si la urechile celor de la Metallica. Auzind de marimea acestor viespi, trupa Metallica le-a propus un contract celor de la Zoo Targu Mures, cu propunerea de a captura aproximativ 1000 de vietati si aprobarea pentru a filma videoclipul “Moth Into Flame” la Platoul Cornesti, intr-un mediu controlat.

“Am trimis cel putin 10 mailuri, am dat telefoane dupa telefoane, sperand ca in final cineva sa ne ia in seama. Nu am primit nici un raspuns oficial de la Zoo. Ne placeau acele viespi, erau agresive pentru videoclip si se potriveau stilului formatiei noastre. In final am ales niste fluturi care seamana cu viespile gigantice. Asta e, am mers cu ce am gasit.” - a declarat purtatorul de cuvant a formatiei Metallica.

Am contactat si noi Gradina Zoologica si am intrebat daca a existat o asemenea cerere. 

“Da, am primit niste mailuri care pareau de la Metallica, dar am crezut initial ca sunt false. Dupa ce au insistat mai multe zile am vrut sa le raspundem ca nu ii putem gazdui. Motivul e simplu, nu suporta nimeni zgomotul produs de ei. La noi animalele asculta Mozart, Vivaldi… in nici un caz muzica rock. Pe de alta parte ne era teama ca o sa fim invadati de alte animale pe 2 picioare, asemenea unor maimute si nu le vom putea face fata. Sa mearga in alte locuri sa tina concertele, nu la noi. Si mie personal imi place Florin Salam, nu niste oameni cu plete care scutura haotic din cap!” a declarat Zumzi Ilie.

Noi ce sa zicem? Ne-ar fi placut sa ii vedem pe cei de la Metallica in Targu Mures, ne-ar fi placut sa povestim copiilor ca s-a turnat un videoclip aici dar mai ales ca ne-ar fi scapat de viespile gigant. Asa … mergem la zoo si cantam “4 anotimpuri” maimutelor.

Acest articol trateaza subiectele de mai sus in gluma ... Va sfatuim sa faceti la fel!

Vedeti noul videoclip Metallica


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau