thumb_350_peosx_azo.jpg

Sinteza din 28 septembrie, ne bucurăm că sunteți și azi cu noi. Ne uităm pe scena de la nivel central și DNA rămâne în prim plan cu acuzațiile aduse Laurei Codruța Kovesi, cele legate de plagiat și ancheta în cazul lui Vasile Blaga, acest Jack Sparrow al politicii autohtone. Facem lista de azi? 

Pixel Art Foto Club are plăcerea de a vă invita la expoziția de fotografie intitulată ALB-NEGRU între clasic si contemporan. (program și locație) 

Instituțiile mureșene au organizat azi, începând cu ora 14.00, la Sala Mică a Palatului Culturii din municipiul Tîrgu Mureş un simpozion prilejuit de aniversarea a 72 de ani de la data eliberării oraşului Tîrgu Mureş şi a bătăliei de la Oarba de Mureş. (vezi imagini)

Şeful Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) Mureş, Dănuţ Ştefănescu, a anunţat miercuri, în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural Mureş, că în urma investiţiilor realizate de combinatul Azomureş, poluarea cu amoniac din municipiul Târgu Mureş a scăzut cu 90%. (vezi detalii)

CNADNR a anunţat că a transmis către Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP), spre validare, în cursul zilei de marţi, documentațiile de atribuire pentru procedurile de achiziție publică pentru mai multe proiecte importante, printre care şi cel al autostrăzii Braşov-Târgu Mureş-Cluj-Oradea. (articol complet)

Zoo Târgu Mureş este primul din România care va fi înscris pe harta mondială a grădinilor zoologice începând din această lună, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, Horaţiu Gorea, directorul instituţiei. (vezi detalii) 

Jandarmeria mureșeană face angajări. Sunt scoase la concurs 3 posturi vacante de ofițeri specialiști (funcții de execuție) și 4 posturi de subofițeri (executanți), toate cu încadrare din sursă externă. (detalii aici) 

Foștii condamnați sunt marginalizați de societate. Este concluzia proiectului de prevenire a infracţionalităţii „Fereşte-te de uşile închise!” demarat astăzi la Inspectoratul Județean de Poliție Mureș împreună cu Serviciul de Probaţiune. (articol complet)

Jocurile din etapa a 2-a a primelor patru grupe ale UEFA Champions League se vor disputa diseară, începând cu ora 21:45. Vrei să afli rezultatele meciurilor de aseară? Click, AICI

Patru mureșeni, în cantonamentul naționalei de tineret. Echipa națională de futsal tineret a României se află, în aceste zile, la Cheile Grădiștei, în județul Brașov, unde efectuează un stagiu de pregătire centralizat. (articol complet) 

Printre atâtea sume mari ce fac obiectul acuzațiilor de luare de mită, noi vă îndemnăm să rămâneți curați. Poate părea greu pentru mulți, însă e singura cale să fii respectat de cei din jur și să dormi liniștit noaptea. Fiți informați! Numai bine! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau