thumb_350_h04tc_o-TOURISTS-facebook.jpg

Salutări tuturor celor interesați de știrile locale. Începem Sinteza Zilei de azi, 29 septembrie, cu un material care adună pentru voi cele mai importante titluri ale zile din domenii diverse de activitate. Să vedem ce ne-a oferit ziua de joi! 

Cristian Brejan si Dario Drotar, legitimati la Clubul Sportiv Firekick-Boxing Gherla, vor participa la editia a III-a a Cupei ARMURA la kickbox de la Tirgu-Mures. (articol complet)

Ordinul Arhitecților din România Filiala Teritorială Mureș organizează vernisajul ANUALEI DE ARHITECTURĂ MUREȘ EDIȚIA 2016, sâmbătă 1 octombrie 2016 la Galeriile Luxor, p-ța Teatrului, Târgu Mureș, la orele 14:00. (vezi detalii) 

Agenţia pentru Protecţia Mediului Mureş a primit în acest an 73 de sesizări referitoare la pagube produse de animalele sălbatice, dintre care mai bine de 30 se referă strict la urşi, a declarat joi, pentru AGERPRES, şeful APM Mureş, Dănuţ Ştefănescu. (articol complet)

Aproape 70.000 de turişti străini au fost înregistraţi în iulie în Regiunea Centru, ceea ce reprezintă un sfert din numărul total la nivel naţional, cei mai mulţi optând pentru judeţele Braşov şi Sibiu, potrivit unui comunicat transmis AGERPRES de către Direcţia Regională de Statistică (DRS) Alba. (citește mai mult)

A fost o sărbătoare în avans la Căminul pentru persoane vârstnice întrucât Ziua Vârstnicilor este marcată oficial în data de 1 octombrie. (articol complet)

„Săptămâna Prevenirii Criminalităţii” a continuat astăzi cu o acţiune în centrul Tîrgu-Mureşului. Poliţiştii mureşeni au împărţit pliante, iar copiii au primit tricouri şi baloane. (vezi detalii) 

Ministerul Mediului Apelor şi Pădurilor a lansat, azi, Programul Casa Verde Clasic, atât pentru populaţie cât şi pentru persoanele juridice, iar Ghidul de Finanţare a fost publicat în Monitorul Oficial. Dosarele de finanţare vor putea fi depuse în perioada 10 – 24 octombrie 2016. (vezi detalii) 

Începând cu 1 octombrie, plata gărzilor făcute de cadrele medicale va putea fi majorată, aşa cum a stabilit deja Guvernul prin ordonanţă de urgenţă. (articol complet)

Este finalul unei noi zile plină de știri interesante. Nu uitați să dați Like și Share daca v-a plăcut Sinteza noastră. Fiți informați!

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau