thumb_350_964r2_Screen Shot 2016-09-29 at 18.16.52.png

Băi fraților, voi ați auzit de Facebook-Live Map? E un fel de paradisul proștilor din lumea asta. Noi vă propunem să vă luați cinci minute libere în online, intrați pe facebook/livemap și spectacolul începe. Experiența noastră de miercuri: 

Ora 19.22: Centrul Spaniei, doi copii stau și rânjesc la cameră în timp ce ascultă o piesă gayofonă. 
Ora 19.23: Sudul Italiei. Domnișoara Manila e LiveStream în timp ce face o baie cu multă spumă. Își arată din când în când țâțele. Dați anunț. Ăsta e videochat pe gratis. 
Ora 19.23: În centrul Germaniei cineva filmează tocul unei uși. Fără muzică. E un LiveStream tare dubios. 
Ora 19.24: Undeva în Suedia. Un arab vorbește o limbă greu de înțeles. Nu știm ce zice dar pare destul de hotărât. 
Ora 19.24: Egipt. Izbucnim într-un râs isteric. Patru concetățeni stau înghesuiți și se uită la un ecran. Cadrul e epic. Ai impresia ca fac un consult ginecologic și fiecare își dă cu părerea despre ce vede în interior. 
Ora 19.26: România, Maramureș. Un domn Paul ne filmează ușa deschisă și o bucată din perdeaua roșie. Am fi vrut să vedem bibeloul de pe televizor. Între timp, ne pune BUG Mafia. Mergem mai departe. 
Ora 19.27: Turcia. E deja seară. Doi oameni simpatici merg în mașină și cântă. 
Ora 19.28: Marea Britanie. Sud. Două femei cu par ciudat dansează din buric în fața camerei, desfac o șampanie și urlă tare. 

Gata. E de ajuns pe azi. Noi vă îndemnăm și pe voi să dați un ochi https://www.facebook.com/livemap. Seară bună, în pat. Nu pe Facebook!

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau