thumb_350_ohfjc_bursa-640x330.jpg

Am intrat în luna octombrie cu Sinteza Zilei, fapt pentru care vă mulțumim vouă, pentru că ne citiți și ne lăudăm pe noi că mergem în fiecare zi mai departe. Am zis întotdeauna că modestia-i pentru proști așa că ne permitem să ne lăudăm. Începem? 

Alegerile parlamentare aduc Urzeala Tronurilor în UDMR. Mai exact, după o ședință care a avut loc la Cluj Napoca, conducerea Uniunii a anunțat că Partidul Civic Maghiar va primi un loc eligibil pentru Camera Deputaților în județul Mureș. Cine pică de pe lista deja stabilită? (articol complet) 

Bursa locurilor de muncă, în data de 20 octombrie, la Târgu-Mureș și în alte trei orașe ale județului. Evenimentul dedicat absolvenților își propune să atragă cât mai multe firme care să ofere o varietate mare de job-uri. (vezi detalii) 

Doliu pentru comunitatea motocicliștilor din Mureș. Ieri, în Sângeorgiu de Mureș, un barbat de 35 de ani, pe fondul unei depăşiri neregulamentare a intrat în coliziune cu motociclul marca Suzuki, condus de un barbat, de 47 ani, din Târgu-Mureş, care se afla în depăşire. (detalii aici) 

În perioada 3 –7 octombrie, persoanele care doresc să devină polițiști se pot înscrie pe posturile scoase la concurs de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş. (află detalii)

Curtea de Apel Tîrgu Mureş a respins,azi, contestaţia formulată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş şi a menţinut arestul la domiciliu în cazul doctorului de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Tîrgu Mureş, surprins în flagrant în timp ce primea banii, pretinşi de la un pacient pentru a-l opera. (vezi detalii) 

De mai mulți ani, cele mai solicitate specializări pe piața muncii sunt cele de informatică și de inginerie. Acesta este și motivul pentru care agajatorii cer creșterea, pe viitor a numărului de studenți la aceste specializări inginerești. (vezi situația de la UPM) 

Spitalul Clinic Judeţean Mureş şi Fundaţia International Christian Aid au inaugurat, la finalul săptămânii trecute, un spaţiu de joacă la Secţia Neuropsihiatrie Pediatrică. (vezi detalii) 

Noul an a început diferit la Universitatea de Medicină și Farmacie din Tîrgu-Mureș. Studenții au fost informați că vor avea parte de zile grele dacă nu vor învăța, deoarece universitatea a început un proces de reformă curriculară. (articol complet)

Sportivi din județele Sălaj, Brașov, Covasna, Harghita și Mureș au participat, zilele trecute,la Zalău, la faza zonală a Campionatului Național de lupte libere și feminine, rezervat juniorilor mici. (află detalii) 

Am ajuns la finalul primei Sinteze din luna octombrie și vă mulțumim că ne suportați. Nu uitați de LIKE&SHARE pentru ca și prietenii voștri să fie informați. Salutări! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau