thumb_350_tnh4w_Garta Romania Drumuri.png

Zi bună și Like-uri pentru toți cititorii noștri! Zi de marți, fără trei ceasuri rele, cu multe știri din orașul nostru. Nu uitați să ne “distribuiți” în online pentru ca și prietenii voștri să fie informați. Noi cernem informația pentru voi și vă oferim cele mai bune informații ale zilei. 

Tîrgu Mureşul va fi ocolit și de marile proiecte de modernizare la nivel feroviar, iar Aeroportul Transilvania nu este deocamdată o prioritate. Cei pe care i-am ales nu sunt în stare să facă lobby în folosul județului nostru! Aceasta ar fi concluzia analizei Master Planului pentru Transport, actualizat în luna septembrie. (vezi analiza) 

Vrei să lucrezi în cadrul Inspectoratului de Poliție Mureș? Poliția mureșeană face angajări, iar condițiile și toate datele necesare sunt publicate pe site-ul oficial. Ce trebuie să știi, care este experiența cerută și care sunt condițiile specifice, afli AICI

Festivalul de teatru Unidrama Independent Liga se va desfășura în Tîrgu-Mureș, în perioada 5-9 Octombrie 2016 și este organizat de Asociația Independent Teatru-Liga în parteneriat cu Asociația Centrul Multimedia Teatru 74. (vezi detalii) 

Formaţia Pasărea Rock, înfiinţată de Mircea Baniciu împreună cu Josef Kappl şi Ovidiu Lipan ”Ţăndărică”, porneşte pe 7 octombrie într-un turneu de promovare a albumului de debut, ”Legenda”, care va cuprinde 14 concerte în ţară. (vezi detalii) 

În septembrie, rata șomajului în județul Mureș a fost de 4,56 %, mai mică decât în august. Procentul ne situează la nivelul mediu național, spune directorul AJOFM Mureș, Gheorghe Ștef. (articol complet)

10 pe un loc la concursurile în Jandarmerie. Peste 190 de persoane s-au înscris pentru cele 18 posturi scoase la concurs din sursă externă în cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi din Tîrgu-Mureș. (articol complet)

La concursul pentru posturile de directori ce va fi organizat în 12 octombrie s-au înscris la inspectoratul Școlar Mureș 261 de candidați pe cele 269 de posturi existente. (citește mai mult) 

Autoritățile statului trebuie să ia măsuri pentru recâștigarea încrederii populației în medici, care nu au fost niciodată mai prost cotați ca acum, crede rectorul UMF Tîrgu-Mureș, Leonard Azamfirei. (articol complet)

Amendamentele care prevedeau condiţii mai blânde pentru fumători au fost respinse în două comisii ale Camerei Deputaţilor. (citește mai mult) 

Luni, 3 octombrie, au avut loc ultimele două partide ale etapei a 5-a din Liga I la futsal: United Galaţi – AutoBergamo Deva 3-3 şi Futsal Klub Od. Secuiesc – Dunărea Călăraşi 5-2. (vezi detalii) 

Cu ghetele pline de apă de la ploaia de afară și cu gândul la zilele însorite de vară, vă urăm o seară cât mai bună. Nu uitați că ținem la timpul vostru și de aceea vă scutim de răsfoitul ziarelor și parcurgerea tuturor site-urilor de știri locale. Pentru informație de calitate, citește Sinteza Zilei!  

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau