thumb_350_ury9k_aeroportul-transilvania-targu-mures-800x533.jpg

Oameni buni, se apropie și finalul zilei de miercuri, iar Mures.ro vă aduce o nouă serie de știri în cadrul rubricii Sinteza Zilei. Astăzi vorbim de Aeroportul Transilvania, piese de teatru, percheziții ale Poliției, angajări și arestări. Avem lista întreagă mai jos: 

În data de 04.10.2016, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac — Nagylak, s-a prezentat pentru intrarea în țară cetățeanul român Eugen I., în vârstă de 45 de ani, din județul Mureș. Bărbatul călătorea cu un mijloc de transport internațional tot pe ruta Germania — România. Acesta a fost reținut. (vezi motivul) 

Spectacolul ŞCOALA NEVESTELOR de Molière, în regia lui Cristian Juncu, scenografia lui Cosmin Ardeleanu şi coregrafia lui Bordas Attila, va participa vineri 7 octombrie 2016, la Vaslui, la Festivalul Național de Umor Constantin Tănase. (articol complet)

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cel mai mare transportator aerian din România, sărbătorește două momente de referințe: 2 milioane de pasageri transportați către și dinspre Târgu Mureș, precum și 10 de ani de prezență pe Aeroportul Internațional Transilvania. (vezi detalii) 

Polițiștii din Mureș au efectuat 5 percheziţii la domiciliile a 6 persoane bănuite că ar fi produs, deţinut şi comercializat ilegal tutun. Au fost ridicate peste 500 kg. de tutun, aproape 20.000 de lei, arome de tutun și înscrisuri. (articol complet)

Săptămâna trecută joi, sighișorenii au ieșit în stradă, în fața Primăriei, și au cerut demisia conducerii Spitalului Municipal. Acțiunea vine ca urmare a unui incident petrecut în luna iulie. (citește mai mult)

În perioada 17-19 noiembrie, Primăria și Consiliul Local Reghin, Casa de Cultură a Tineretului „George Enescu” va organiza un eveniment artistic marca Silvan Stâncel. Este vorba despre a II-a ediție Acustic Live Festival. (află detalii) 

De mâine, Aeroportul Transilvania se închide pentru repatații. Este vorba de lucrări de reparații curente la pista de operare, care se vor efectua în perioada 6-12 octombrie, a declarat directorul Aeroportului, Peti András. (articol complet)

În perioada 3 –7 octombrie, persoanele care doresc să devină polițiști se pot înscrie pe posturile scoase la concurs în judeţul Mureş de către Secția Regională de Poliție Transporturi Brașov. (articol complet)

Incendiu la fost fabrică Ilefor. După mai bine de 5 ore de la izbucnirea incendiului, pompierii intervin pentru lichidarea mai multe focare localizate sub acoperiș, a precizat purtătorul de cuvânt al IUS Mureș, Liviu Danciu. (articol complet)

Situație tensionată la vicecampioana României la baschet masculin, BC Mureș, înaintea derby-ului cu „U” BT Cluj, din cea de-a treia etapă a Ligii Naționale. (vezi motivul) 

Vă mulțumim că ați fost cu ochii pe noi și astăzi, iar în încheiere nu ne rămâne decât să vă urăm o seară călduroasă și plină de lucruri pozitive. Dacă apreciați Sinteza de azi, nu uitați de Like&Share

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau