thumb_350_xwufe_vivaldi5.jpg

Zi bună pentru toți cititorii din online și vă mulțumim pentru că sunteți alături de noi. Avem și azi o listă cu cele mai proaspete știri din județ. Începem Sinteza Zilei

Liderul sectei din Mureș rămâne în arest. Curtea de Apel Tîrgu Mureş a hotărât, azi, menţinerea în arest preventiv a bărbatului. Acesta este bănuit a fi iniţiatorul şi liderul unui grup infracţional organizat cu tendinţe sectare, fiind cercetat pentru trafic de persoane şi trafic de minori. (vezi detalii)

Autoritățile plănuiesc noi contribuții la sistemul de sănătate. Declarația a fost făcută astăzi, la Tîrgu-Mureș, de președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Radu Țibichi, prezent în deschiderea celei de-a treia ediții a Conferinței de Farmacoeconomie și Management Sanitar. (articol complet)

Polițiștii din Mureș au efectuat 5 percheziţii, în judeţele Mureș și Harghita, la locuințele a 2 persoane bănuite de tăinuire și contrafacerea seriei de identificare de pe A.T.V. – uri. / Au fost ridicate 2 A.T.V. – uri și 23 de contracte de vânzare-cumpărare pentru A.T.V. – uri. (citește mai mult)

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș va susține marți 11 octombrie 2016, de la ora 19.00, la Sala Mare, o nouă reprezentație a spectacolului VIVALDI ȘI ANOTIMPURILE de Gigi Căciuleanu. (află mai mult)

Liderul Partidului Oamenilor Liberi, Dan Mașca a vorbit despre planurile pentru alegerile parlamentare în cadrul unui interviu acordat cotidianului Zi de Zi. (citește interviul)

Primăria Târgu-Mureș a făcut public un anunț legat de ajutoarele pentru încălzire. Cei care vor să beneficieze de ajutorul la încălzire trebuie să îndeplinească anumite condiții, printre care se numără și un venit net lunar de 615 lei pe membru de familie. (articol complet)

Secretul unei vieți sănătoase. Încă de când el a împlinit 90 de ani, Dr. Hinohara reuşeşete să-şi păstreze aportul său zilnic la 1.300 de kilocalorii şi să se concentreze pe cantităţi suficiente de proteine, vitamine şi uleiuri vegetale. (articol complet)

UE a ajuns la un acord cu Afganistanul, în baza căruia va repatria zeci de mii de imigranţi afgani ale căror solicitări de azil au fost respinse. (vezi detalii) 

Vremea se menține rece. Cerul va fi variabil, temporar noros în nord-vestul zonei, unde pe arii restrânse va ploua. La munte precipitaţiile vor fi mixte. (vezi prognoza) 

Dragi cititori am ajuns și la finalul zilei de 6 octombrie. Vă îndemnăm să dați un Share Sintezei pentru ca și prietenii noștri din online să fie informați. Nu uitați, Mures.ro adună zilnic pentru voi cele mai importante știri. Numai de bine! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau