thumb_350_a4aob_stand up.jpg

Salutare tuturor! Suntem în a doua zi de joi din această lună și datoria e să publicăm Sinteza 2.0, adică articolul săptămânal care vă pune la curent cu toate evenimentele din această perioadă. Să nu mai lungim vorba și să începem. 

"No hair, just songs". Un show acustic care cuprinde piese " stripped to the bone", în sufragerie, azi pe înserat. Oigan revine la J'ai Bistrot cu piesele proprii cantate de-a lungul vremii cu Robin and the Backstabbers, Kumm, Moon Museum. (vezi detalii) 

De Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie 2017, Teatrul Național Târgu-Mureș anunță premiera spectacolului LOVE IS…Este vorba despre o nouă producție a Trupei GUGA Jr. care pornește de la un text scris de Andreea Radu. (află mai multe) 

Partida dintre ASA Tg.Mureș și ACS Poli Timișoara, programată vineri, la Cluj, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, în cadrul etapei cu numărul 23 din Liga I de fotbal, va începe la ora 20.00, și nu la 17.30, cum era programată inițial. (vezi detalii) 

Luni, în data de 13 februarie de la ora 20:00 se anunță un show numai bun de început săptămâna cu zâmbetul pe buze. Pe scena Jazz&Blues Club vor urca Maria Popovici, câștigătoarea Ediției 2016 iumor (poate o știți drept ,,femeia pe care a lăudat-o Cheloo”) și Alexandru Minculescu (Mincu). (află totul despre eveniment) 

Dublin Irish Pub vă invită la o seară de stand-up comedy pe data de 15 februarie de la ora 21.00 în compania finaliştilor de la iUMOR, Gabriel Gherghe şi Nae Nicolae. Preţul biletului este 25 ron. (mai mult) 

După plictisitoarea lună de început de an ianuarie în care an de an te ia o mini depresie pentru că cea mai frumoasă sărbătoare a trecut, Crăciunul, iată că ne aflăm în cea de a doua lună a anului şi anume luna iubirii, iar încetul cu încetul parcă ne revine zâmbetul pe buze. (află evenimentul) 

Târgul de Cariere TdC așa cum ne-a obișnuit până acum revine în Tîrgu Mureș cu ediția de primăvară în 16 martie, a 12-a ca număr. Acesta va avea ca loc de desfașurare Teatrul Național. (afla mai mult) 

Atât cu evenimentele pe această săptămână. Să aveți grijă de voi și ne citim mâine cu știri de prin târg. Numai de bine! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau