thumb_350_w62hu_distrugere.jpg

E vineri, oameni buni și ne pregătim de weekend. Cum a fost săptămâna voastră? Mures.ro vă aduce știrile noi de astăzi, după ce ieri, la Sinteza 2.0 v-am prezentat evenimentele din aceste zile. 

O şcoală cu aromă de cafea va fi inaugurată luni, 13 februarie cu începere de la ora 14.Şcoala denumită „Transylvanian Barista Academy” (TBA) din strada Nirajului nr. 6 din Tîrgu Mureş va fi inaugurată în prezența trainerului școlii, Laurențiu Ștefan. (vezi detalii) 

Primăria Tîrgu Mureş, prin Administraţia Domeniului Public a depus plângere penală pentru infracţiunea de distrugere şi tulburare de posesie împotriva tinerilor care au stricat pergolele de pe strada Şurianu. (vezi anunțul) 

Cea mai mare rețea de evenimente de carieră și employer branding din România și Republica Moldova, Târgul de Cariere (TdC), lansează Standul de Demisii, locul unde candidații pot decide dacă e mai bine să rămână la actualul job sau ar trebui să-l schimbe. Demisionezi sau rămâi, asta e întrebarea. (vezi mai mult) 

Targ de nunți. Evenimenul, aflat la a 2-a editie, are loc de astăzi până duminică și este dedicat în special viitorilor miri, dar si celor interesați de organizarea unui eveniment festiv. Pe holurile și în Sala de Oglinzi a Palatului Culturii din Tîrgu-Mureș pot fi văzute rochii de mireasă și costume de mire, verighete, decorațiuni, aranjamente florale, pachete foto-video, limuzine, band-uri de muzica live şi alte servicii din domeniul nunţilor. (află mai mult) 

Pentru prima dată în istoria inspectoratelor pentru situații de urgență, la ISU Mureș va avea loc o evaluare externă a activității unității, realizată de experți din întreaga lume. Anunțul a fost făcut astăzi la ședința de bilanț a pompierilor mureșeni ce s-a desfășurat la Instituția Prefectului Mureș. (află mai mult) 

A fost aprobată rețeaua școlară a minicipiului Tîrgu-Mureș pentru anul școlar 2017 – 2018. Consiliul Local Tîrgu-Mureș a luat azi această decizie, în ședință extraordinară, cu 14 voturi pentru și cinci abțineri. (articol complet) 

Aproape 2.700 de cazuri de rujeolă în Bucureşti şi în 36 de judeţe şi 16 decese au fost înregistrate până astăzi, peste 2.550 dintre cei la care boala a fost confirmată nefiind vaccinaţi, a anunţat Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile. (vezi detalii) 

Am ajuns și la finalul Sintezei de astăzi. Ne bucurăm că încheiem o nouă săptămână alături de voi. Nu uitați să ne urmăriți pe www.mures.ro și pe Facebook

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau