thumb_350_qpwjj_BC-Mures2-800x532.jpg

A fost o zi săracă în știri foarte importante în județul Mureș. Situația s-a liniștit în întreaga țară, cel puțin în ceea ce privește protestele. Noi am căutat știrile de marți și vi le prezentăm într-o nouă rubrică Sinteza Zilei. 

Poliţiştii din Harghita, cu sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, au ridicat peste o mie de litri de alcool, circa 65.000 de ţigarete şi diverse sume de bani, de la persoane bănuite de contrabandă, în urma a 23 de percheziţii efectuate în trei judeţe ale ţării. (vezi mai mult) 

La aproape un an şi jumătate de la adoptarea şi promulgarea Legii Dieteticianului, profesioniştii în domeniu au lansat o petiţie online prin care solicită Ministerului Sănătăţii să emită normele de aplicare a legii pentru stabilirea standardelor acestei profesii, care ar fi trebuit elaborate în 60 de zile de la apariţia actului normativ. (articol complet) 

Până ieri la ora 18:00, pe site-ul Bursei de Valori Bu­cureşti la emitentul Romcab Targu-Mureş (MCAB) erau 550.000 de acţiuni scoase la vanzare la preţul de 3,58 lei, dar care nu-şi găseau niciun cum­părător în condiţiile în care compania cu aproape 1 mld. lei afaceri la nouă luni din 2016 a anunţat că îşi de­pune insolvenţa. (vezi detalii) 

Viitorul ministru al Justiţiei va fi propus de premierul Grindeanu, a declarat marţi preşedintele PSD, Liviu Dragnea. În opinia sa cea mai bună soluţie ar fi un om care să aibă capacitatea şi ştiinţa de a purta dezbateri. (vezi declarația)

“Tigrii” vor întâlni, miercuri, la Sibiu, formația CS Phoenix Galați, în sferturile de finală ale Cupei României la baschet masculin. Partida, găzduită de Sala Sporturilor “Transilvania”, va începe la ora 17.15 și va fi transmisă, în direct, de Radio Tg.Mureș. (vezi datele) 

Echipa feminină de tenis de masă a clubului CS Mureșul Luduș a ocupat locul I la Campionatul Național pentru juniori III, de la Bistrița, adjudecându-și titlul național. (vezi detalii) 

De mâine vremea se va încălzi, urmând ca temperaturile maxime să fie cuprinse între minus 3 şi 8 grade, iar cele minime între minus 10 şi 0 grade. (vezi prognoza) 

Evident, nu putem încheia Sinteza Zilei fără a vă transmite cele mai bune gânduri tuturor celor vă bucurați de Ziua Îndrăgostiților. Să aveți o seară deosebită! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau