thumb_350_1brx1_steauafaranume2.jpg

E miercuri și începem o nouă Sinteză a Zilei cu știri și noutăți din întregul județ. Nu uitați că așteptăm propuneri de știri și evenimente de la voi, cititorii noștri. Azi vorbim despre domenii diverse și avem informații interesante. 

În 2017, Sighișoara Blues Festival vine cu o nouă identitate vizuală, noul site cu arhivă și înregistrările audio ale edițiilor precedente, ce poate fi accesat de pe telefonul mobil și o comunicare deschisă în Facebook. (articol complet) 

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș invită iubitorii de teatru marți 21 februarie 2017, ora 19.00, la Sala Mare, la o nouă reprezentație cu spectacolul STEAUA FĂRĂ NUME de Mihail Sebastian. (află mai mult) 

Apariția focarului de gripă aviară în județ a stat la baza deciziei organizatorilor de anulare a Expoziției de păsări de la Sighișoara. Mihai Țânțăreanu, organizatorul expoziției a declarat că era necesar un aviz de la Direcția Sanitar Veterinară. (află detalii) 

Preşedintele Asociaţiei „Împreună pentru copiii cu cancer”, Gabriela Farczádi, a anunţat miercuri, într-o conferinţă de presă, că în curând la Târgu Mureş va funcţiona un centru de zi pentru copiii şi tinerii bolnavi de cancer şi de leucemie, care va deservi pacienţi din judeţul Mureş dar şi din judeţe limitrofe. (vezi detalii) 

În primele două săptămâni ale acestei luni, Poliţia Locală Tîrgu-Mureş a depistat 16 șantiere unde nu erau respectate normele privind disciplina în construcţii, şi a apilcat 8 sancţiuni contravenţionale în sumă de 10.500 lei. (vezi detalii) 

Marţi, 14 februarie, la Timişoara, în Liga I de futsal a avut loc ultima partidă a rundei a 18-a. Formaţia locală, Informatica Timișoara a bătut pe City’us Tg.-Mureş cu 5-2. (articol complet) 

Parlamentul European, reunit în sesiune plenară la Strasbourg, s-a pronunţat astăzi în favoarea acordului de liber-schimb între Uniunea Europeană şi Canada, CETA. Prin acest vot favorabil, o mare parte din acord ar urma să intre în curând în vigoare în mod provizoriu. (vezi detalii) 

Cam astea au fost noutățile pe ziua de 15 februarie. Vă așteptăm cu like-uri pe pagina noastră de Facebook și pe site-ul nostru, mures.ro. Numai de bine! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau