thumb_350_wo4zd_bal.jpg

Nu ne mândrim cu multe evenimente la Sinteza 2.0 din această săptămână. Dar ca în fiecare joi venim cu articolul săptămânal care vă pune la curent cu toate evenimentele din această perioadă. Să nu mai lungim vorba și să începem.

Azi, la J'ai Bistrot, un eveniment despre cartea lui Marius Chivu cu... Marius Chivu şi Mela Mihai. Un dialog deschis despre cartea "Trei săptămâni în Anzi" după care va urma o incursiune în lumea muzicală tot cu Marius, la cârma propriului playlist. (vezi mai mult) 

Târgul de Cariere TdC așa cum ne-a obișnuit până acum revine în Tîrgu Mureș cu ediția de primăvară în 16 martie, a 12-a ca număr. Acesta va avea ca loc de desfașurare Teatrul Național. (afla mai mult)

Ultima seară de februarie, îngemănarea iernii cu primăvara, muzică, poezie, visare - iată la ce vă invită marți 28 februarie cu începere de la ora 18.00 cei din gruparea LitArt! Și totul se va întâmpla, așa cum știți deja, în Atelierul cafelei din centrul municipiului Târgu-Mureș, acolo unde cafeaua aburindă te inspiră, iar atmosfera te ajută să te relaxezi și să simți viața altfel. (vezi detalii) 

Balul caritabil "Dăruire pentru excelență în educație" va avea loc pe data de 25 martie 2017, ora 19:00, în Sala Rhapsody a Hotelului Grand din Tîrgu Mureș. Când glasul primăverii se trezește, în luna martie, zilele sunt pline cu evenimente dedicate femeilor. (vezi detaliile) 

În 15 februarie, Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș  ne-a anunțat o nouă premieră: SUPERNOVE de Alexandra Pâzgu. Premiera a avut loc miercuri 15 februarie 2017, de la ora 19.30, la Sala Mică. (vezi detalii) 

Atât cu evenimentele pe această săptămână. Să aveți grijă de voi și ne citim mâine cu știri de prin târg. Numai de bine!

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau