thumb_350_h7z51_Poster_TS2017_RO.jpg

E 13 martie, nu știm dacă e o zi norocoasă sau cu ghinion, însă pentru noi a fost simplu...luni. Cu bune, cu rele, se încheie și această zi săracă în soare dar cu știri bunicele. Să începem Sinteza Zilei

Directorul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, Marius Vulpe, a declarat că în cadrul discuţiei pe care a avut-o cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, au fost discutate posibile modificări legislative care ar ajuta ieşirea din penitenciar a deţinuţilor. (vezi datele) 

Cea de-a doua ediție a TRANSILVANIA SHORTS [Festival Internațional de Scurtmetraje] are loc, la Sibiu și Târgu Mureș, în cursul acestei săptămâni [16 – 19 Martie]. (vezi detalii) 

”Plantăm fapte bune în România”, inițiativă națională pe bază de voluntariat aflată în al șaptelea an de activitate, caută voluntari care să coordoneze plantările din județele României. Din 2011 și până în prezent, „Plantăm fapte bune în România” a avut acțiuni în 21 de județe – 27.376 de voluntari au împădurit o suprafaţă de peste 180 de hectare, reușind să planteze 576.143 de puieţi. (află mai mult) 

Universitatea Petru Maior din Tg. Mures-Facultatea de Inginerie a organizat azi ședința festivă a Senatului Universității consacrată decernării titlului de domnului dr. ing. Dumitru Dorin Prunariu. Evenimentul a avut loc în Aula Magna a Universității, str. Nicolae Iorga. (află mai multe) 

Localitatea bulgară Galabovo a găzduit, zilele trecute, întrecerile puternicului turneu internațional de lupte libere pentru juniori “Zlati Dinev Roydev”, la care au participat sportivi din mai multe țări, precum Macedonia, Turcia, Ucraina, Republica Moldova, Bulgaria și România. (află detalii) 

În Transilvania, în primele 4 — 5 zile ale intervalului de prognoză, valorile termice se vor menține relativ constante, atât ziua, cât și noaptea și se vor situa în jurul unor medii de 9 grade la temperaturile maxime și zero grade la cele minime. (vezi prognoza) 

Mulțumim că sunteți mereu alături de noi și citiți cele mai importante știri pe mures.ro. Să aveți o seară bună și o noapte liniștită. Numai de bine! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau