thumb_350_f4k5o_Protestatari-AZO-800x516.jpg

Sinteza Zilei de marți vine în fața voastră cu noi știri din județ. Am avut o zi plină de informații noi, vizite în județ și multe altele care abia așteaptă să fie cunoscute de tine. Începem?

Ministrul Mediului, Daniel Constantin, a declarat azi, la Sibiu, că în acest an va fi dublată, față de 2016, prima din programul „Rabla Plus”, deci cine vrea să își cumpere o mașină electrică va primi de la stat 10.000 de euro. (vezi detalii) 

Aflat pentru prima dată în județul Mureș, Excelenţa Sa Urs Herren, ambasadorul Confederaţiei Elveţiene în România, a fost întâmpinat, în fața Prefecturii Mureș, de un grup de aproximativ 30 de protestatari de la Combinatul Chimic Azomureș. (află mai mult) 

Mâine, 15 martie, Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureş va asigura ordinea şi siguranţa publică cu ocazia “Zilei Maghiarilor de Pretutindeni”, în județele Mureș și Harghita. (vezi mai mult) 

Disperare intr-o comuna din Mures! De cateva saptamani, localnicii nu mai au liniste, caci gospodariile lor sunt pradate in fiecare noapte. Oamenii au ramas fara carnea pusa la afumat, fara sorici si slanina, dar le-au disparut si sute de gaini din batatura. (articol complet) 

Aproape o treime (32%) dintre angajatorii din România anticipează o creştere a numărului de angajaţi în al doilea trimestru din acest an, în timp ce doar 7% dintre reprezentanţii companiilor prevăd o scădere a personalului. (vezi studiul) 

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș anunță o nouă reprezentație a spectacolului SUPERNOVE de Alexandra Pâzgu, regie, coordonare și concept Radu Nica. În distribuție: Raisa Anè, Laura Mihalache, Dan Rădulescu, Andi Gherghe și Ștefan Mura. Scenografia este semnată de Andu Dumitrescu, iar muzica originală de Vlaicu Golcea. (vezi mai mult) 

Mulțumim că sunteți pe mures.ro în fiecare seară. Nu uitați că pe lângă lista cu cele mai noi știri veți găsi și evenimentele importante la care puteți participa. Să aveți o seară reușită! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau