thumb_350_oui0c_cover-tibi-2-1920x1080.jpg

Încheiem săptămâna cu un nou articol Sinteza Zilei în care am adunat știrile cele mai importante de peste zi. Sperăm că ați avut o săptămână bună și vă pregătiți de weekend. 

În prima lună a lui 2017 s-au născut aproape 16 mii de copii – cu 4% mai puţini comparativ cu ianuarie 2016 – şi au decedat aproape 29.000 de persoane, cu 23 la sută mai multe faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. (vezi detalii) 

Tibi Uşeriu a reuşit să treacă primul, pentru al doilea an consecutiv, linia de sosire de la Tuktoyaktuk, unde s-a încheiat cursa de gheaţă a maratonului „6633 Arctic Ultra”, după ce concurenţii au parcurs 566 de kilometri în condiţii greu de imaginat. Tibi Uşeriu are ambele picioare degerate. (articol complet) 

Cine doreşte are ocazia să afle ce înseamnă programul Erasmus de la colegii studenți. Erasmus Open Day este organizat de Universitatea de Medicină și Farmacie Tîrgu Mureș. De asemenea vor fi prezentate tipurile de mobilități disponibile pentru fiecare. (vezi detalii) 

Reluarea curselor internaţionale de pe Aeroportul Transilvania este prioritatea CJ Mureș pentru acest an. În acest sens, proiectul de buget al judeţului Mureş pe anul în curs, prevede alocarea a 77 de milioane de lei pentru reabilitarea pistei aeroportului. (află mai mult) 

Localnicii din Livezeni se plâng de disconfortul creat și de faptul că drumurile din comună sunt distruse pe perioada lucrărilor. În plus, în proiect nu există nici un drum de acces spre viitoarea autostradă. (vezi mai mult) 

CSU Medicina Tg.Mureș va primi, sâmbătă, vizita formației SCM Pitești, în prima etapă din grupa locurilor 7-12 a Diviziei A1 la volei feminin. Partida, găzduită de Sala de Sport a Universității de Medicină și Farmaciei, va începe la ora 18.00. (vezi mai mult) 

Încheiem aici Sinteza din această săptămână și vă mulțumim pentru că ne citiți. Să aveți un weekend cât mai bun. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau