thumb_350_cbsfi_trafic.jpg

Începem cu multă energie o nouă săptămână și vă mulțumim că ați fost alături de noi. Avem o Sinteză a Zilei plină de știri și informații proaspete așa că ar fi cel mai potrivit să începem cât mai repede. 

În perioada cuprinsă între 22.03.2017 şi 14.04.2017, circulaţia la intersecția străzilor Călăraşilor – Tisei – Podeni din municipiul Tîrgu Mureș va fi restricţionată din cauza lucrărilor ce au loc în vederea realizării sensului giratoriu. (vezi detalii) 

Marți, 21 martie 2017, începe Liga Liceelor la fotbal – Ediția VI, întrecere la startul căreia s-au înscris toate cele 17 instituții de învățământ liceal din oraș. În urma tragerii la sorți au fost stabilite următoarele grupe: Vezi Aici. 

Târgul de Cariere Mureș a reunit joi, 16 martie, 30 de companii și peste 1.300 de candidați aflați în căutare de noi oportunități profesionale. Companiile participante spun că au întâlnit persoane motivate, bine pregătite și dornice să facă următorul pas în carieră. (vezi mai mult) 

Cartea electronică de identitate, care ar urma să înlocuiască actualele documente de identitate, va fi imposibil de falsificat, a declarat astăzi ministrul de interne, Carmen Dan. (vezi noutățile) 

Conducerea clubului de fotbal ASA Tg. Mureș a anunțat, luni încetarea, pe cale amiabilă, a raporturilor contractuale cu antrenorul principal Ilie Stan. Precizarea a fost postată pe siteul oficial, asatirgumures.ro. (vezi mai mult) 

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate a încheiat, la finele săptămânii trecute, preluarea dosarelor furnizorilor de servicii medicale, privați și unități publice, care vor avea contracte în acest an, începând cu luna aprilie. (află mai mult) 

Am ajuns și la finalul acestei zile și sperăm că știrile selectate pe Mures.ro sunt utile pentru voi. Sperăm că veți avea o săptămână plină de reușite. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau