thumb_350_imq1t_slider.jpg

E miercuri, mijloc de săptămână și momentul să aducem în fața voastră o nouă Sinteză a Zilei. Sperăm că ați avut o zi reușit despre care puteți spune doar lucruri bune. Hai să începem! 

Rabla reîncepe în 10 mai. Cei interesaţi se vor putea înscrie pentru a-şi achiziţiona un autovehicul nou. Proiectul, aflat deocamdată în dezbatere publică, prevede o primă de casare de 6.500 de lei. (vezi mai mult) 

Prim-divizionara de fotbal ASA Tg.Mureș i-a reziliat contractul antrenorului Ionuț Chirilă, după doar trei săptămâni de la instalarea acestuia pe banca tehnică a grupării “roș-albastre”. Tehnicianul, în vârstă de 51 de ani, a condus formația mureșeană în trei partide. (află mai mult) 

“Tigrii” au cedat, miercuri seara, în deplasare, cu scorul de 66-76 în fața formației CSU Sibiu, în primul meci din play-off-ul Ligii Naționale de baschet masculin. Sibienii au început mai bine, adjudecându-și primul sfert cu 20-18. (află continuarea) 

Două proiecte de reabilitare au fost deja aprobate de CJ Mureș, la finele anului trecut, însă în ședința extraordinară de azi consilierii au aprobat modificări ale bugetelor acestor investiții, datorate scăderii TVA de la 20 la 19 la sută. (află mai mult) 

Criza financiară a reuşit să convingă pe mulţi că nu este de dorit să intri în zona euro oricând şi oricum, ea arătând că simpla îndeplinire a unor criterii este departe de a fi suficientă pentru ca o ţară să beneficieze de pe urma intrării în zona euro. (vezi detalii) 

Ofcom, organismul britanic similar CNA-ului din România, a decis că reportajul Sky News despre un presupus trafic de arme pe teritoriul României nu a încălcat legislaţia audiovizuală din Marea Britanie. (articol complet) 

Încheiem aici o zi plină și sperăm că una cu știri bune pentru voi. Să aveți o seară cât mai reușită! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau