thumb_350_259j7_Retroparada-Primaverii-2017-Tg-Mures-730x269.jpg

Aproape de mijlocul aprilie, într-o nouă zi de joi, mures.ro vă aduce articolul săptămânal Sinteza 2.0. Am adunat din nou cele mai importante evenimente pentru voi cu doar o zi înainte de a intra în concediul de Paște. 

Conferințele BookLand Evolution la Târgu Mureș. Sunteți invitați cu toții între 10-14 aprilie, în intervalul orar 14:30 – 16:00, la Palatul Culturii, Sala Mică unde intrarea este LIBERĂ. (vezi mai mult) 

Mașina, o folosești zilnic, fie că îți place fie că e ceva de care nu te poți lipsi. Ei bine, sâmbătă, 22 aprilie îți propunem doar să o admiri în Piațeta Cetății Medievale la o expoziție cu mașini de epocă și mașini clasice, în cadrul evenimentului, Retro Parada Primaverii. (vezi mai mult) 

Momentul de sărbătoare la care se află Festivalul Sziget, ajuns la cea de-a 25-a ediție, va fi marcat pe scena de World Music a festivalului printr-o selecție a artiștilor de tipul „best of”. (articol complet) 

Menajeria de sticlă, de Tennessee Williams la Teatrul Studio.  Din distribuție fac parte Ilovan Alexandra, Mario Garcia, Daciana Voinescu, Bogdan Capsa. Regia și scenografia: Radu Silviu Olareanu. (vezi restul detaliilor) 

Vineri la J'ai Bistrot, un spectacol care îmbină proiecţiile video de grafică în nisip - create live de artistul vizual Gabriel Rusu - cu ritmurile muzicale susţinute de chitaristul Sebastian Tătar şi percuţionistul Valentin Isaroiu. (detalii) 

Cam atât pentru această zi de joi. Să vă pregătiți pentru ultima doză de energie la serviciu și mai apoi de trei zile libere și meritate. Să fiți iubiți! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau