thumb_350_93z5b_sirene.jpg

Aloha, tuturor! Să sperăm că v-ați distrat în mini concediul de Paște și sunteți gata să începeți weekendul. Nu mai e atât de mult și parcă o săptămână scurtă face bine sufletului. Începem Sinteza? 

I.G.S.U. desfășoară, în această săptămână, un amplu exercițiu la nivel național, pentru testarea și verificarea unor echipamente din componența sistemului de înștiințare, avertizare și alarmare în situații de protecție civilă – PROCIV 2017. (vezi detalii) 

Vicecampioana României la baschet masculin, BC Mureș, va primi joi și sâmbătă, 22 aprilie, vizita formației CSU Sibiu, în partidele cu numerele 3 și 4 din faza play-off a Ligii Naționale. (articol complet) 

Sensul giratoriu din Unirii, gata până în mai. Acest lucru va fi posibil doar dacă o vor permite condițiile meteorologice, spune șeful Administrației Domeniului Public din Primăria Tîrgu-Mureș, Florian Moldovan. Până acum s-a lucrat pe o parte a drumului, de la capătul podului peste Mureș spre cartierul Unirii, pentru fluidizarea traficului acolo unde există sensuri unice. (află mai mult) 

În jur de 50 de autovehicule vor participa, în 22 aprilie, la Retroparada Primăverii. Vor fi prezente atât modelele deja cunoscute de tîrgumureşeni, cât şi maşini noi, printre care o maşină de curse. (citește mai mult) 

Noul antrenor principal al echipei ASA Tg.Mureș, Ionel Ganea, a declarat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, că “matematic mai sunt șanse de-a evita retrogradarea” și că totul depinde de modul în care vor aborda elevii săi partidele rămase din campionat. (articol complet) 

Cam atât pentru ziua de azi cu știrile. Să aveți o seară cât mai bună! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau