thumb_350_usq8s_0294446d-42db-4fb5-9d3d-67a5facdb48b.png

InnoWork, primul spațiu de co-working din Târgu Mureș, destinat antreprenorilor și celor care lucrează remote, se alătură familiei Gloobus România, care împlinește 10 ani de activitate. 

Inițiat de câtre Monica Cacina în urmă cu 1 an, InnoWork “își propune crearea primei comunități de antreprenori și liber profesioniști din Mureș din variate domenii de activitate (IT, training, recrutare, marketing, antreprenoriat social etc), sub forma unui spațiu de coworking. 

Noul hub promovează susținerea reciprocă în cadrul comunității prin schimbul de idei, cunoștințe și consultanță pe diverse domenii de specialitate ale membrilor. InnoWork dorește să contribuie la dezvoltarea sustenabilă a mediului de afaceri local, precum și la educarea tinerilor cu potențial antreprenorial.”

Gloobus România, filială regională a companiei belgiene de software Gloobus, împlinește în 6 Aprilie 2017 zece ani de activitate în România, ocazie cu care întreaga companie și-a unificat imaginea de brand iar CEO-ul companiei, Yves de Burbure de Wesembeek și-a reînnoit angajamentul de a susține inovația și progresul, spunând: “Timp de aproape 25 de ani am investit în inovație prin intermediul produselor software pe care le dezvoltăm pentru industria hotelieră, asigurări, travel și sănătate, dar mai ales prin intermediul echipelor pe care le-am susținut și dezvoltat iar în acest moment important din viața companiei, a sosit momentul să facem incă un pas înainte. Iar alăturarea InnoWork familiei Gloobus este o evoluție naturală în eforturile noastre de a susține în continuare dezvoltarea antreprenoriatului local.”

Innowork va funcționa în noua locație începând cu data de 24 Aprilie 2017 și va putea fi vizitată de către publicul larg în data de 25 Aprilie 2017, str Tamas Erno nr 1, Târgu Mureș, între orele 18 și 20. Înscrierile pentru această vizită se pot face pe Eventbrite


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau