thumb_350_n9f0m_jazz.jpg

Evenimentele din județul Mureș sunt adunate în articolul nostru săptămânal, Sinteza 2.0. E o încercare de a vă oferi diverse alternative de petrecere a timpului liber, în limita activităților care se desfășoară pe la noi, prin târg. Hai să începem!

O nouă piesă la Teatrul Studio. Menajeria de sticlă, de Tennessee Williams, iar din distribuție fac parte Ilovan Alexandra, Mario Garcia, Daciana Voinescu, Bogdan Capsa. Regia și scenografia: Radu Silviu Olareanu. Asistent regie: Emil Muresan. (află detalii) 

Ska-nk Acoustic Tour. need we say more? Concert în Office, unde iubitorii muzicii bune sunt așteptați cu voie bună în fiecare weekend. (vezi detalii) 

Sărbătoare la unul dintre cele mai longevive cluburi din oraș: “Anul acesta sărbătorim 10 ani de la înființarea Jazz&Blues Club! Am avut parte de experiențe plăcute și mai puțin plăcute, dar la fiecare pas ați fost alături de noi și pentru asta VĂ MULȚUMIM!” spun organizatorii. (află detalii) 

Ultima zi de marți din luna aprilie se anunță una numai bună pentru lecturi publice și muzică de calitate la o cafea tare și aromată. Totul în cadrul Atelierului de literatură LitArt care va avea loc, ca de fiecare dată, la Atelierul Cafelei din centrul municipiului Târgu-Mureș. (citește mai mult) 

Mașina, o folosești zilnic, fie că îți place fie că e ceva de care nu te poți lipsi. Ei bine, sâmbătă, 22 aprilie îți propun doar să o admiri în Piațeta Cetății Medievale la o expoziție cu mașini de epocă și mașini clasice, în cadrul evenimentului, Retro Parada Primaverii. (află mai mult) 

Cam atât și cu evenimentele din această perioadă. Nu uitați să ne trimiteți și voi propuneri de evenimente interesante care ne mai pot scoate din casă chiar și pe vremea asta groaznică. Seară reușită să aveți! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau