thumb_350_q3w8r_stefan-hrusca-1.jpg

Pentru că a văzut valul de ninsori care a acoperit România de ieri încoace, cântărețul Ștefan Hrușcă (da...ăla care vine în țară doar în luna decembrie) și-a tras repede cojocul și s-a urcat în primul avion spre țara noastră. 
Cântărețul are deja un concert programat în Târgu Mureș, unde va interpreta câteva melodii de primăvară, însă va cânta și câteva colinde, de dragul zăpezii din această perioadă. 

Și asta nu e tot, pentru concertul cunoscutului artist Primăria Tîrgu Mureș a comandat deja un alt brad de pe Valea Mureșului. Prevăzătoare, autoritățile au achiziționat un brad de doar 5 metri, având în vedere că zăpada se va opri în 1-2 zile. 

Alături de Ștefan Hrușcă, la Tîrgu Mureș vor mai cânta Andra, câteva piese adaptate pentru iarna din mijlocul primăverii, dar și Paula Seling, cu piesa “Iarnă în luna lui aprilie”. Era să uităm, dacă e brad, evident că va fi prezent și Fuego alături de mama sa. 

Ca de obicei, intrarea e liberă. 
Acest articol este un pamflet la adresa condițiilor meteo, așa că vă rugăm să ne iertați. 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau