thumb_350_6gx45_filarmonica--640x426.jpg

Azi aproape că nici nu s-au simțit cele 3 ceasuri rele. A fost o zi frumoasă și plină de știri interesante pe care vrem să vi le arătăm într-un nou articol Sinteza Zilei. Haideți să începem. 

Din totalul de 77.210 metri liniari cât măsoară reţeaua de distribuţie a apei potabile din municipiul Reghin, mai bine de jumătate are durata de viaţă depăşită, având între 35 şi 45 de ani. (află mai mult) 

La nivelul naţional, oficial, peste 200.000 de copii au părinţii plecaţi la muncă în altă ţară, dar se pare că numărul este mai mare, au susţinut, marţi, cei prezenţi la o dezbatere regională. (află mai mult) 

Președintele Federației Române de Dans Sportiv, Vasile Gliga, a reușit să obțină un al doilea mandat la conducerea Federației Mondiale de Dans Sportiv (WDSF), de data aceasta ca și vicepreședinte. (articol complet) 

Melomanii sunt așteptați la Filarmonica de stat Tîrgu Mureș pentru concertele lunii iunie, concerte care vor închide stagiunea. În această lună, Filarmonica a dedicat un concert și elevilor români și maghiari, Concerte lecţie şi educative de închidere a stagiunii pentru elevi. (vezi detalii) 

Cei șase elevi mureșeni de la Colegiul Național ”Alexandru Papiu Ilarian” și de la Colegiul Național Unirea din Tîrgu-Mureș, participanți la olimpiada națională de chimie, au fost premiați astăzi de o companie farmaceutică Gedeon Richter România S.A. și Inspectoratul Școlar Județean. (vezi mai mult) 

Sala Sporturilor din Odorheiu Secuiesc găzduiește, în perioada 14-18 iunie, turneul final al Campionatului Național de handbal pentru junioare II. La competiție participă 8 echipe, printre care Olimpic Tg.Mureș, campioana de anul trecut. (citește detalii) 

Final de marți și sperăm că știrile au fost pe placul vostru. Dacă v-a plăcut selecția noastră, așteptăm cu drag să ne dați un Share și un Like. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau