thumb_350_4cblq_coperta-640x480.jpg

Cât timp stăm cu ochii pe televizoare să vedem dacă rămânem sau nu fără Guvern, am adunat știrile de peste zi. Avem multe noutăți și abia așteptăm să vi le spunem. Să începem! 

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a declarat că România va asigura, în premieră, componenta virtuală a exerciţiului NATO din Bosnia. (articol complet) 

CFR Călători a lansat un concurs pentru iubitorii călătoriilor cu trenul. Cei care călătoresc cu trenul pot fi premiați dacă trimit cea mai frumoasă poveste;  cea mai frumoasă fotografie;    cel mai frumos filmuleț … despre călătoria lor cu trenul. (află mai mult) 

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Mureş, Peter Ferenc, şi directorul Agenţiei de Dezvoltare Regională Centru (ADR), Simion Creţu, au semnat miercuri contractul de finanţare a proiectului „Reabilitarea Palatului Culturii” din Târgu Mureş cu o valoare de 6,5 milioane lei, din care circa 6 milioane de lei reprezintă finanţare nerambursabilă. (vezi detalii) 

Un număr de 37 de percheziţii domiciliare, precum şi la sediul unui ocol silvic şi al unei instituţii publice au fost efectuate miercuri dimineaţă în judeţul Mureş, potrivit unui comunicat de presă transmis de Direcţia Generală Anticorupţie (DGA). (articol complet) 

Echipa feminină de volei CSU Medicina CNUE Tg.Mureș a cucerit titlul de campioană națională și medaliile de aur la categoria cadete, după ce s-a clasat pe primul loc la turneul final, găzduit de Sala de Sport “Pongracz Antal”a Universității de Medicină și Farmacie din Tg.Mureș. (articol complet) 

Care sunt pașii necesari obținerii permisului de conducere, dar și  demersurile pe care trebuie să le faci pentru a înmatricula un autoturism în țara noastră,  afli dacă urmărești  „Părerea ta”  la Radio Tg Mureș.  (ascultă emisiunea) 

Ziua de miercuri se încheie aici, cu știrile ei bune și rele. Sperăm că ați citit cu plăcere și astăzi articolul nostru. Nu uitați că mâine ne recitim cu Sinteza 2.0. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau