thumb_350_5klgq_TEatru-pentru-Mela.jpg

Uite că am ajuns la o nouă zi de joi și așa cum vă spuneam aseară azi venim cu Sinteza 2.0, articolul nostru săptămânal în care adunăm  cele mai noi evenimente din această perioadă. 

În perioada 29 iunie – 1 iulie 2017, în Piața Muzeului, Fundația Veritas Sighișoara, cu sprijinul Municipiului Sighișoara, organizează cea de-a XIII-a ediție a Târgului Meșteșugarilor, acțiune culturală pentru comunitate și turiști care îmbină tradiția artei populare a meșteșugului cu cea a portului și a cântecului popular, un prilej de comunicare între meșterii populari dar și o piață de desfacere pentru produsele de artizanat. (vezi detalii) 

UNITER și Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș anunță reprezentația specială a spectacolului CAMPIONATUL DE IMPROVIZAȚIE ce va avea loc joi 29 iunie 2017, de la ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului Național Târgu-Mureș. (vezi mai mult) 

Comunitatea SkirtBike anunță cu drag și entuziasm cea de a treia ediție al evenimentului dedicat biciclistelor. Festivalul va avea loc duminică, 18 iunie 2017, începând cu orele 15.00, la Cetatea Targu Mures. (articol complet) 

În Promenada Mall se va desfășura Festivalul Copiilor în weekend-ul din 17-18 iunie. Tobogane uriașe, trambulină, teatru de păpuși, ateliere fun science, clown, face painting, spectacol cu baloane uriașe. (vezi mai mult) 

Sambata, 24 iunie, Complexul Weekend devine centrul distractiei din oras aducand in premiera un nou concept – WEEKEND WHITE NIGHT, aidoma evenimentelor din marile orase europene. (citește mai mult) 

Atât pentru lista evenimentelor din această perioadă. Așteptăm și de la voi propuneri în legătură cu ceea ce se mai întâmplă prin târg. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau