thumb_350_d44fb_maris vineri.jpg

Ultima Sinteză din această săptămână vă aduce știri din diverse domenii, tot ceea ce s-a întâmplat astăzi prin județ. Sperăm că ați avut o săptămână bună și productivă și că sunteți deja intrați în atmosfera de weekend. 

Municipiul Tîrgu Mureș anunță iubitorii de animale, în special de câini, că pot vizita adăpostul de câini de pe strada Prutului nr. 24 (Mureșeni sat, lângă serele de flori ale Primăriei), şi adopta un prieten necuvântător. (vezi detalii) 

Primăria Târgu Mureş lansează un concurs inedit. Cei care au idei îndrăznețe şi doresc să îşi etaleze talentul fiind gata să aducă culorile curcubeului chiar pe acest zid, sunt așteptaţi de autorităţi cu proiectul „colorat” la sediul primăriei municipiului Tîrgu Mureș. (află mai mult) 

Cea de-a treia ediţie a Festivalului Maris Fest 2017 de la Târgu Mureş, care debutează vineri după-amiază şi durează până duminică, îşi propune să transmită două mesaje importante: un mesaj rutier – „Eleganţă în trafic” şi unul social – „Salvaţi pădurile!”. (vezi mai mult) 

Duminică seara, de la ora 19:00 sunteți invitați la o seară de jazz cu New Landscapes feat. Pedro Negrescu – „Standards Inside-out” – Ana Maria Galea – voce, Daniel Csikos – pian, Pedro Negrescu – contrabas. (articol complet) 

Peste 100 de jandarmi vor asigura ordinea publică la Festivalul Maris Fest. De astăzi și până duminică, efectivele Grupării de jandarmi Mobile Tg. Mureș, în cooperare cu polițiști și pompieri, vor asigura ordinea publică și siguranța participanților la cea de-a treia ediție a Maris Fest. (citește tot) 

62 de posturi de directori și 43 de posturi de directori adjuncți sunt vacante după ce candidații la concurs nu au reușit să obțină punctajele necesare. (citește știrea) 

Lazar Lazslo, în vârstă de 29 ani, a evoluat timp de trei sezoane pentru BC Mureș, cu care a obținut, anul trecut, titlul de vicecampion național, iar în această primăvară a disputat finala Cupei României. (vezi decizia lui) 

Am ajuns la finalul articolului nostru zilnic. Așteptăm feedback de la voi, ca de fiecare dată. Să aveți un weekend cât mai reușit. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau